Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sharan klepani i v rejdu

Od: shaleman* odpovědí: 4 změna:
zdravim. mam dotaz ohledne naseho sharana - k mechanikovi jde po vikendu, tak abych se psychicky pripravil. pri jizde se oziva takove rytmicke bouchani. pri nizke rychlosti jako by byla praskla pneu, pri vysoke rychlosti a hlavne v rejdu jsou to jak rany kladivem. pred mesicem mi vymenovali u konkurencniho mechanima rozvody a pred rokem "lojza v garazi" cep na jednom kole. tezko rict k rezonanci, ale rekl bych, ze hluk prichazi od ridice a klepani od podlahy, ale jinak mi neprijde, ze by se auto nejak traslo a kdyz na rovince dupnu na brzdy, dojizdi rovne bez tendenci sjizdeni na levou ci pravou stranu *** vw sharan 1.9 TDI 1999

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jedna z možností, na kterou by ukazovala i větší intenzita klepání v rejdu, je závada stejnoběžného kloubu na jedné z hnacích hřídelí. Pokud se to potvrdí, po může jen výměna kloubu, oprava je nemožná.

doplněno 12.05.17 08:56: Pozor, diagnostikuji na dálku a jasně píši Jedna z možností.To, že to tu napíšeme 3 ještě neznamená, že to tak opravdu je!

hodnocení

2x
Bude v háji homokloub u kola

radajz*
hodnocení

2x

Jak už tu padlo, nejspíš to bude homokineťák.

shaleman*
hodnocení

děkuji všem za rady. ptal jsem se, abych si mohl představit cca cenový rozsah. bál jsem se, že to bude poloosa, navnadili jste mě na homokineťák a nakonec je to "jen" ložisko. každopádně jsem zase o něco chytřejší, neboť homokinaťák by mě ani nenapadl. díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]