Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak to chodí na myčce?

Od: fanda* odpovědí: 9 změna:

Mohl by mi někdo, prosím, jednoduše naspat, jak to chodí na myčce?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

4x

u pokladny si koupím kartu s mycím programem. Přijedu ke vratům do myčky. Vystoupím z auta, kartu zasunu do určeného otvoru. Nasednu do auta. Otevřou se mi vrata do myčky a já tam pomalu vjedu. Na zemi je cosi jako vodící lišty, takže není snad možné najet špatně. ;). Na vlastním mycím zařízení pozoruji světlo - když se rozsvítí červená stopkam tak zastavím. Dám rychlost a zatáhnu brzdu (okýnka jsem zavřela již venku) :D. Teď začne mycí proces, který si s vnučkou náležitě užíváme *ua*. Po jeho ukončení se rozsvítí zelené světlo a my vyjedeme ven, krásně namydlené a osprchované *placni*

Jo, než najedu do myčky, tak sklopím zrcátka a odšroubuju anteny (to vlasně nedělám, páč jsem líná je tam potom našroubovat zpátky, takže je vozím v autě a ve vozidle si zpívám *ee*). A když z myčky vyjedu, tak dám zrcátka do původní polohy.

Vše je popsáno na vratech myčky. A není problém požádat obsluhu, aby Vám s tím pomohla.

Další alternativa je, nebýt v myčce po dobu mytí.

Vyčerpávající rada.Jen doplním -jezdím do myčky,kde dostanu lístek a na něm mimo jiné i kód,který zadám na panelu vedle vjezdu do myčky a pak je vše jak psal či psala Sebod

Systémů je několik. U některých jezdí stroj kolem Vás, u jiných Vás pás myčky protahuje stabilním strojem. U některých musíte zůstat v autě, u jiných musíte auto před mytím opustit, u některých je to jedno. Jinak to v podstatě probíhá, jak výše napsáno. Nejlepší je vysledovat jak to konkrétně probíhá u auta před Vámi. Je vhodné mít uzamčené dveře (víko) kufru, jinak hrozí nebezpečí, že se Vám kufr při tlaku kartáče na zámek otevře a to se pak smíchy neudržíte*haha*. Nezapomeňte zavřít střešní okno:D (pokud ho máte).

itan71*
hodnocení

0x

U obsluhy si zakoupíte mytí, zajedete před myčku,zastavíte odmontujete anténu (pokud je sundávací) sundat zadní stěrač pokud ho máte ve svislé poloze pokud je vodorovně tak není potřeba sundávat, od obsluhy máte kartičku kterou tam zasunete nebo lístek s kodem který naťukáte, jak která benzinka, vjedete autem do myčky až se rozsvítí červené znamení zastavíte a vypnete motor zařazenou rychlost a popř. ruční brzdu, buď vystoupíte a opustíte prostor a odejdete ven a počkáte až se auto umyje nebo v autě můžete počkat a hlavně nevystupovat jakmile se to rozjede aspoň se dozvíte zda Vám někde nezatíká.Ukončení mytí Vám dojde kdy.

Nedoporučuji zůstávat v autě v době mytí pokud máte klaustrofobii nebo něco podobného, zkušenosti v rodině

martinhajek*
Vždy si v myčce vzpomenu na tu reklamu s chlapem s průjmem v myčce :-D
fanda*
hodnocení

Všem díky.

No rád bych odešel, jaký je tak čas od rozsvícení světla po začátek mysíco procesu? A jak proces skončí, tak se vrátit dovnitř a odjet?

itan71*

Končí to vysušením a rozsvícení zeleného světla a délka procesu záleží jaký si koupíte program mytí ale pohybuje se to kolem 5min.

doplněno 04.11.12 12:29:

@olaf 2 v 1 *palec**haha*

olaf71*
hodnocení

0x

normálně vezmu ženskou, posadím jí na myčku a pak to jede. myčka může být klidně i zapnutá *placni*

nu*
hodnocení

0x

končí to pokaždé rozčarováním, že za 80 Kč zůstala na autě pořád část špíny...není nad hadici, servošampon a měkkou houbu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]