Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
rád bych se zeptal, zda-li s tímto nemá někdo zkušenost a poradil by mi.
V lednu 2017 jsem si koupil z autobazaru ojeté vozidlo dovezené z jiné země EU. Vozidlo jsem přepsal, vyřídil pojistku a nyní již 4. měsícem bez problémů funguji.
Nicméně, v následujících měsících bych rád odcestoval pracovně do zahraničí (Velká Británie - Anglie) a zajímalo by mě, co vše je potřeba udělat, aby moje stávající vozidlo, které je aktuálně na českých značkách, mohlo jezdit v Anglii, kde se plánuji zdržet určitě déle než na 6 měsíců.
Děkuji za odpovědi.
Pul roku muzes jezdit v Anglii na ceskych RZ jako turista.Pak by jsi mel auto registrovat tam,ale je to neskutecny opruz a stoji to dost penez.Takze muzes dal jezdit a riskovat pokutu,nebo koupit v anglii jine auta,tam registrovane a jezdit s nim.Zalezi na situaci,co bude vyhodnejsi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.