Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autokamera do auta s navigací

Od: martinko odpovědí: 7 změna:

čus, chci se zeptat, existuje něco jako autokamera, která má v sobě i navigaci? Teďkon vždycky když jedu, tak mám na skle jak autokameru, tak i navigaci a celkem to brání ve výhledu. Nemáte někdo tip?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

michal*
hodnocení

1x
Pozor.od letosniho roku(myslim)je zakazano mit cokoliv na prednim skle.kameru mam na zpetnem zrc.a navigaci na drzaku u ventilacni mrizky.Kamera s navigaci maji v alze cca 4500kc.nejlevnejsi
killerboss

taky sem to někde slyšel, nemáš někde odkaz kde se to píše?

hodnocení

0x

Mám Mio Combo 5207LM. Je to navigace s kamerou. Žádný zázrak, ale potřebné funkce plní spolehlivě. A myslím, že Mio už vyrábí i novější typ.

remisak*
hodnocení

0x
killerboss

teď se začíná prodávat tohleto - alza.cz/... má to v sobě i android, takže nějaký další appky na to můžeš nahodit, fejsbůček apod.

remisak*
hodnocení

0x

Pokud je zakázáno mít kameru na čelním skle proč policie v TV stále žádá řidiče kteří jeli okolo nehody nebo někde kde se něco dělo aby poskytli nahrávku? Neprotiřečí si?

killerboss

Taky dobrej postřeh, ono to podle mě akorát nesmí nějak bránit výhledu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]