Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou nabíječku na baterii 6V 14A

Od: marek* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den,

chtěl bych se zeptat jakou byste mi doporučili nabíječku na motobaterii 6V 14A na Jawu 250/353? Jedná se o baterii s kyselinou sírovou. Chtěl bych nabíječku, která by šla přepínat mezi 6V a 12V.

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rasekvasek*
hodnocení

1x

Já jsem si koupil elektronickou nabíječku z Lidlu.Nabíjí 6V, 12 V motocyklové a 12 V autobaterie.

Funguje v pohodě.

asd1
hodnocení

1x

Výborný poměr výkon - cena má ta z Lidlu. Praktičtější je verze s displejem - vidíš přímo napětí.. Umí prakticky všechny běžné druhy baterií včetně gelových, 6V i 12V, nemusí se odpojovat - sama přepne na udržovací dobíjení. Na prvních občas odešel mikrospínač přepínacího tlačítka (snadná výměna), pokud vim tak silně vybité baterie občas vyhodnotí jako vadné a nezačne nabíjet, ty je potřeba "nakopnout" hloupou nabíječkou a až pak jde připojit na moderní.

hodnocení

0x

Tahle by ti měla vyhovovat: skutrportal.cz/...

Otázka je, zda ji ještě někde seženeš.

Pokud chceš značkovou kvalitu, pak třeba tuhle: autokelly.cz/... Myslím, že jinde, než u Kelly by se dala sehnat levněji.

doplněno 09.05.17 21:20:

Ta první v mém příspěvku je ta samá, o které mluví rasekvasek

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]