Nejste přihlášen/a.
Zdravím , chci se zeptat, já vím, že mi napíšete ať vozidlo prodám . Jen chci se zeptat, zda má smysl přezouvat na letní pneu, když mi vozidlo stojí v garáži ( 8-15 stupnu), a s vozidlem žena vyjede jednou za 14 dní cca 20-30km . Zda se pneu zbytečně neničí? . Ještě zda se ten diesl tím stáním ničí . Udržbu volej atd provádím každý rok. Auto prodat nechci, byl to fakt dobrý kup... předem dík za dotazy...
Nepřezouvej,s takovým nájezdem budou dřív ty zimáky stvrdlý než sjetý. Úplně zbytečný jít do letních. Pokud jede 30 kilometrů tak bych se toho nebál,to se motor ohřeje. Nafťák si sice libuje ve vyšším nájezdu a delších jízdách,ale nějak zvlášť mu to vadit nebude. Doporučoval bych třeba jednou za měsíc zajet někam na výlet a trošku víc to projet
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.