Nejste přihlášen/a.
Chtel bych se zaptat na takovy problem ktery se vyskytl.Bylo mi lito jedne Skody 120 LS zarostle v koprivach,tak jsem se ji ujal.Podarilo se ji ozivit a vsecko bylo v pohode,startovala bez problemu,bezela na vsecky valce a volnobeh byl plynuly a nechcipala.Jenze jednoho dne od zaparkovani uz nesla nastartovat.Starter toci nejak pomalu i pri plne nabite naterce a zezadu se ozve jak nekde " prskne elektrika " jakoby zkrat.Neni to pravidlem.Nebo kdyz toci starter tak z niceho nic prestane tocit a pak zas toci,strasne kolisa.Zkousel jsem davat jiny funkcni starter,ale nic se nezmenilo.Napada nekoho neco? diky moc
Ověř ukostření motoru. Bývá to pletený měděný pásek, který má bohužel několik možností umístění, jedno z nich je přemostění jednoho ze dvou silentbloků motoru na zadní příčce motoru. Nebo natáhni kabel mezi blokem motoru a karoserií nebo jak píše ďábel přímo na minus pól baterie.
Porušení ukostření motoru byla velmi častá závada od Š1000MB až po Š Felicia.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.