Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problem pri startovani

Od: ondro121 odpovědí: 1 změna:

Ahoj mam vectru 2,2 diesel gts 2002 93kw a dnes po vymene filtrov som sa bol na tom previest.. Najskor som nemohol nastartovat kvoli vymene palivoveho filtru a ked to nakoplo asi na 5 x tak som to nechal chvilu bezat.. Po vypnuti som sa bol previest asi 15km motor zhasol a viac nejde natocit.. Ked startujem zacne svietit kontrolka auta s klucom teda immo. Ale ked skusim dat immo s kluca prec, tak svieti aj pri poloho 1 kontrolky.. Neviete kde hladat chybu? Moze to byt, ze by bola baterka v aute zla? Skusal som aj druhy kluc a to iste. Startovat ako nastartuje chyti na 5 sekund a zdochne..

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

majcoo
hodnocení

0x
Auto s klucom nie je vzdy immo. U vectier bol immo auto so zamkom..pokial sa to nezobrazilo pri spusteni kontroliek ale len pri starte tak ide o vadu elektroniky motora.. cize cidla vaha vzduchu klukovy ci vackovy snimac pripadne samotna rj motora.. Obcas sa to stava ked auto dlhsie stoji a najme nafta..Skusit diagnostiku a podla nej skusat.. odpojit vahu vzduchu skusit nakopnut alebo skusit odpojit cidlo teploty a nakopnut..je tam dost toho na kolko tieto ople maju niekolko rj prepojenych canbusom s cim ma niekedy problem aj dobry mechanik elektronik.. idealne vyhladat cloveka ktory sa oplom a podobnym znackam venuje ten vie co ma hladat..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]