Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde hledat správné hodnoty snímačů

Od: heindrichhh odpovědí: 2 změna:
Hojas. Poraďte mi prosím nejaký program který po zvolení auta najde správné parametry senzorů, zapalování atd. Prostě abych to mohl vše změřit a tím konečně přišel na závadu. Díval jsem se na Esi Tronic ale má 42Gb tak něco do cca 1Gb.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Obávám se, že to, co hledáš v požadovaném datovém objemu a pokud možno zadarmo asi neexistuje. Ten Esi Tronic nemá těch 42GB jen tak pro nic za nic.

Dále hodně snímačů je jiných, než odporových, jsou i kapacitní, indukční, pak dle zapojení jednoduché, poměrové, výjimečně obsahují i elektroniku. Mám dojem, že na tohle vše, i kdybys ty hodnoty sehnal, nebudeš vybaven příslušnou měřící technikou.

hodnocení

0x
Na tieto veci slúži Bosch autodiagnostika,ElsaWin,HaynesPro WorkshopData ,AllData.Všetko sú to platené služby.Nelegálne kópie sú väčšinou po roku nefunkčné a nedajú sa aktualizovať.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]