Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blikání žhavení

Od: jenda* odpovědí: 3 změna:

Zdravím mám dotaz. občas se mi v autě rozbliká kontrolka žhavení a začse haprovat volnoběh a aktualní spotřeba stoupne na víc jak litr za hodinu a když jedu tak to cuká a někdy když zmáčku spojku tak auto chcípne. na diagnostice od bosche to píše že je špatný Servopohon řídící tyče/vstřik.čerp. ale serpadlem to není pač tam mám jiné. A na jiné diagnostice to ukazuje že je špatná váha vzduchu je to možné? Popřípadě neví někdo co s tím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Jaká značka vozu? U Škodovky to může být brzdovým spínačem, má dva kontakty, jeden na světla a druhý na signál pro ŘJ, když je vadný, rozsvítí se kontrolka žhavení. Pak to dělá psí kusy, jednotka dostává nesmyslné hodnoty.
jenda*
hodnocení

je to Octavia I a 1.9 tdi 66 kw to už jsem četl ale to by to na diagnostice nepsalo tu váhu ne?

hodnocení

0x
Váha jde lehce ověřit pokud dotyčný neumí pouze cist chyby. Každopádně to skubani nebo chcipani asi vahou nebude. Nebo tu váhu odpoj a pojezdi. Nastaví se konstantní hodnota. Pri plném plynu tam půjde málo nafty tak to nepůjde do otacek.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]