Nejste přihlášen/a.
Zdravím všechny. Dělal jsem si konfiguraci nové octavie a je tam na výběr mimo jiného automatická převodovka 6 stupňová 4x4 a 7 stupňová bez 4x4. Jakou variantu byste zvolili, respektive, jaký je v nich praktický rozdíl. Děkuji.
nevím jak to je ted, ale rozdíl byl v tom ze 6 měl spojky v oleji a 7 na sucho. asi bych šel raději do toho 6, ale zase pokud nevyužiješ 4x4, tak máš akorat vyšší náklady všeho a více věcí, které se můžou podělat. jestli chceš, tak si projed stránky od sixty. má tam popisy závad těchto převodovek. samozřejmě záleží, na jak dlouho to auto chceš atd.. záruku by to mělo vydržet :D i když, četl jsem že se řeší závady už i v zaruce.. takže těžko říct.. manual je manual.
jestli to auto pak chceš mít skoro neprodejný...vem si automat...automat se kupuje max tak ředitelům a takovým lidem..běžnej člověk si veme manuál
Asi máte pravdu, manuál bude jistější. Jinak auto prodávat nehodlám, budu se ho snažit mít co možná nejdéle. Zatím nové nekupuji, stále mi slouží Octavia I 1.9TDI 66kW
Ale taky se to začíná sypat po těch 16.letech
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.