Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Silentblok vrzani

Od: letrich odpovědí: 2 změna:
Zdar lidi
Chci se septat skusenych kdyz mi vrze siletblol ramene u zadni napravy znamena to ze bude hotovej? Kola mam zjazdeny rovnomerne. Skusel jsem to co se vdade pise teda nakapkal jsem na nej strikacku oleje trocha prestal ale presto ho je pocut pri vyssim zhopnuti..nemate poneti co muze stat oprava tedy cena prace za kus?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vanad1*
hodnocení

0x

Když vrže, je utržený a točí se v obalu. oi montáži nového dílu se musí auto spustit na zem teprve pak dotáhnout šrouby. Jinak se utrhne díky nadměrnému chodu.

letrich
hodnocení

No jo dam to udelat do servisu a cena prace nevite? A jak dotahnou ti srouby kdyz bude auto na zemy?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]