Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Opel vectra c

Od: ondro odpovědí: 2 změna:
Ludia mozte mi poradit co robit ked vrzga v zadu naprava na pravej strane? Robi mi to konkretne horne rameno.. su tam dva silentbloky..jeden je pod kasnu a jeden je uchyteny o tehlicu jak je koleso.. celkovo tam pod kasnu je tazko sa dostat bez zdvihaku a prave ten mi vrzga..nema ani prachovky ze by som cez nu ihlou natlacil olej do silentbloku..skusal som povrchovo cez striekacku tam dostat grafitovy motorovy aj prevodovy olej a aj klasicku vazelinu.. pomohlo to ze to nevrzga az tak ako predtym ale ked sa auto viac zhupne priklad cez retarder tak to zavrze..Neviem ci silentblok uz bude fuc alebo to je len tym materialom ale priklad gumy mam zodratrate rovnomerne
Toto je to rameno :
google.sk/...
A prave ten pravy silentbok mi vrze..Da sa zohnat taky alebo len treba vymenit rameno? Treba po vymee robit geometriu? Toto rameno nema excentricke sroby..
Dakujem pekne pripadne za napady..

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Asi myslíte kyvné rameno,ano dá se vyměnit Třeba: autodily-rt.cz/...

ondro
hodnocení

toto je to rameno a mam na mysli ten pravy silentblok na obrazku..

doplněno 01.05.17 17:10:

este doplnim ze sa jedna o vectru c 1.8 90kw 2003

Opel vectra c

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]