Nejste přihlášen/a.
Nenapsal jsi rok výroby a Mondeo se 122 tis. km z Německa je přinejmenším podezřelé. Má servisní knížku? Jestli ne, stupeň podezření stoupá.
A 110.000,-Kč za 122.000 km a Ambiente? Nešel bych do toho.
Sorry, nevšiml jsem si. O důvod víc do toho nejít. Na 100% stočený tachometr, 11 let staré Mondeo v německém provozu 11.000km za rok je víceméně nesmysl. Cebia report je fajn, ale už jsem viděl i ošizené, Cebia totiž nemá zaručená vstupní data. Servisní knížka lze falšovat také.
Ale nebudu tě dále plašit. Automechanika máš, jestli je šikovný, dokáže spoust věcí odhalit a řekně ti, jak na tom to auto je. Já jsem ho neviděl, takže veškerá moje vyjádření a veškeré pochybnosti jsou jen imaginární.
Asi tak.
Proc si vetsi cast ceske populace mysli,ze nemec musi najet rocne desetitice kilometru mi hlava nebere!![]()
Němec, který si koupí Ford Mondeo 1.8 16V si ho nekupuje na každodenní ježdění do supermarketu a skoro nic jiného. Mondeo sice není superauto, ale jeho využití i vzhledem k pořizovací ceně se v Německu obvykle předpokládá v řádech desítek tisíc km ročně. Samozřejmě existují výjimky, takže tazateli přeju, aby měl to štěstí a na takovou výjimku natrefil.
(Ale aut po 80tiletém důchodci, který skoro nejzdil a proto má auto po 10ti letech najeto 20.000 km, se v Německu kupodivu vyskytuje pořád hodně
)
To je uvazovani cecha,koupim drahe auto,tak musim hodne jezdit,aby se mi vyplatilo.Takhle slusne situovany nemec neuvazuje,on kupuje co se mu libi,co je v testech bezpecnosti na prednich mistech,taky kouka na sousedy,aby nerekli ze je socka a kupuje levne auto.Zrovna mondeo muze pouzivat manzelka ,jako dalsi auto v rodine na nakupy,na odvoz deti do skoly,Proto i ten benzin,na delsi trate vetsinou kupujou diesly.Zrovna treba starsi nemci jsou patrioti a kupuji klidne na courani po meste a obcasne vylety drahe nemecke mercedesy,bramboraky a audiny a neresi pomer cena uzitkovost,proste si uzivaji zivota,pokud na to maji.S nemci jsem jiz par let pracovne ve styku,neco z jejich mentality jsem uz pochytil.Kdysi jsem taky valil oci,s cim nemecky sedlak jede na pole k traktoru,napr.s ML mercedesem,kdysi tolik oblibenou masarkou/mercedes/,5bmv a podobne,dnes se tomu uz nedivim,proste to tak je.
Máš pravdu. nechme toho a poraď tomu studentovi, rada od tebe tady zatím chybí a debatuješ jen se mnou![]()
Staci projit nemeckou inzerci a takovych aut se da najit mraky
Ale ja mu radim celou dobu.Ohledne km,je takovy najezd mozny.
No nájezd je možný ale auto je v česku a ne v Německu!A navíc nikd netvrdí ,že to nemůže mít takový nájezdale že js spíše stočený tachometr. A jen tak mimo-já osobně nekupuji auto dle tachometru ale dle stavu .Někdy může auto se stotisíci být horší než identické ale se třemisty!
Tazatel-nevím jak 1,8i16v v Modeu papká (mám za to že nemá 81kW ale 85k´W jen tak mimo!) ale osobně mám tento v citroenu ,1,8i16V - 81kW, a v TP je deklarované město 12,6 l !Jinak jezdím za 9,5 krátké jízdy přičemž kolega v tomto autě taky město ale se žáky v AŠ jezdí za 7 l !(Rozdíl-on v podstatě jezdí celý den s motorem n aprovozní kdažto já hrkačky se studeným!) Počítej ve městě jako nevyježděný raději více!Doproučuji jen důkladně prohlídnout na rampě-koroze ,únik provozních kapalin,dále zkušební jízdu,atd rad najdeš jak na ojetinu na netu hejno. Přeji šťastnou ruku při výběru !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.