Nejste přihlášen/a.
Ahojte,
mám fobii hatlapatla a sem tam si hučí. Ono je to takový tichý, nenápadný hučení. Tón je hodně hlubokej a dělá hu, hu, hu... Mezi 50 - 70 kmh, jinak vůbec. Dělá to s jakoukoli rychlostí, i s neutrálem, ať jedu rovno, vlevo nebo vpravo.
Auto bylo v servise skrz jiné ocapiny a říkal jsem ať se s tím zkusí projet, že se mi zdají hlučná ložiska. Projeli to tři mechanici, žádnou závadu neshledali. Dělala se důsledná geometrie (tím myslím včetně kontroly částí podvozku) a žádná závada.
Takže poslední možností, co mi stejně všichni řekli, jsou špatně sjetá kola, což špatně sjetá jsou. Jsou tam Barumky, pár let už za sebou mají. A má otázka zní - je možné, aby tak hluboké hu hu dělala kola, nebo to bude něco jinýho?
PS. s autem od doby co jsem si toho všiml najeto přes 3 000 km a na charakteristice toho zvuku se vůbec nic nezměnilo (není horší, jen to sem tam nedělá, sem tam to dělá...)
je možné, že řidiči taky "hu-hučí v klacku"... teď zas vážně...možnosti jsou, ložiska,geomterie, gumy...tady bych vsadil na gumy..můžou být zteřelé, nenafoukané nebo sjeté..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.