Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Auto-16 let-útěk PČR-pomoc-FINANČNÍ ODMĚNA

Od: urbasss odpovědí: 4 změna:

Zdravím,
vjel jsem do zákazu vjezdu, poté se mě snažila motorizovaná hlídka PČR zastavit pomocí signálu "STOP", hlídce jsem uprchl a jsem mladistvý bez ŘP.
Při podání vysvětlení provozovatelem vozidla na stanici PČR bylo při výpovědi řečeno, že vozidlo řídila osoba blízká. Ve stejném vozidle jsem se již dopustil jednoho incidentu jež byl jízda pod vlivem alkoholu a bez ŘP. Nejspíše podle popisu se PČR podařilo mě určit. Moje otázka je jednoduchá. Jsou to 3 přestupky, což je při vrchní hranici až 12 tisíc KČ, tuším-li správně a pak samozřejmě jestli se z toho není šance vymluvit na provozovatele vozidla, který by uhradil maximálně pokuty za nezastavení motorizované hlídce a za přestupek. Nepřišel by o body, já bych neměl odklad, protože by nikdo nevěděl, že jsem řídil já. Potřeboval bych co nejlepší radu. Pokud mi někdo pomůže, finanční odměna je jistá.

zámek
administrátor uzavřel tuto otázku

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

laso
hodnocení

2x

No jízda pod vlivem alkoholu, bez řidičáku, útěk... Tak řidičák bys neměl nikdy v životě dostat, za jízdu pod vlivem a za porušení dopravních předpisů a ůtěk pořádnou pokutu! A třeba i nějaký trest , abys příště za volant nelez!

nomad*
hodnocení

2x

Vážený pane urbasssi, osobně doufám, že se Vám nic takového nepodaří a že dostanete odklad tak dlouhý, jak jen naše legislativa umožní. Protože pokud je pravda jen polovina toho, co píšete, vůbec nestojím o to, abych Vás někdy potkal na silnici. Takoví lidé zkrátka za volant nepatří.

fik
hodnocení

1x

Upřímně,já bych ti dal ještě tak rok natvrdo a na pěkných pár let zákaz si udělat řidičák,aby jsi si příště podobný voloviny rozmyslel. Útěk policejní hlídce,a hlavně jízda pod vlivem a bez řidičáku no tak tebe bych teda nechtěl potkat.

Hele rada je jednoduchá,jestli máš peníze na rozdávání,zaplať si nějakýho špičkovýho právníka a ten tě z toho jistě vyseká a ještě z tebe udělá oběť. Lepší by ovšem bylo,kdyby jsi zapoměl na auto a radši už za ten volant nesedl,nebo při nejlepším až psychicky dospěješ. Protože tímhle se velmi rychle dopracuješ k tomu že někoho nevinýho zabiješ-a to pokud nejsi politik tak z toho už tě ani právník nevyseká

rv*
hodnocení

0x

Třeba potřebuješ nějaký pořádný impulz, aby ses srovnal. A nebesa ti ho seslala.

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]