Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autoškola jízdy atd

Od: dada* odpovědí: 7 změna:
Dobrý den,
Dělám autoškolu a v úterý dělám závěrečný jízdy na skup C
Akorát si dělám starostí že yo pokazim
Testy dávám
Ovládání a údržbu se ještě učím a nevím jestli to že mě vyleze
Jízdy instruktor mi řka že umím jezdit já si ale nevěřím
Se bojím že to pokazim jak testy tak i ústní i jízdy
Jak se mám vyrovnat
Nebo máte nějaké zkušenosti

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

1x

Vyrovnej se s tím tak, jako ses vyrovnal se závěrečnou zkouškou na skupinu B.

Jak vis ze už B ma? Jinak by asi tak nestresoval. Hlavně se netrap. Ono když budeš hystercit z toho, ze děláš zkoušky a sedí vedle tebe komisař, tak to nejspíš pokazis. Pokud ti instruktor rika, ze jezdis dobře, bud v klidu. Hlavu ti nikdo trhat nebude a poslední okus to taky neni
jednoduché, když dělá zkoušky na C, tak B určitě má

nezlob se na mě, ale brácha jako učen oboru automechanik měl zkoušky nejprve na C a o měsic nebo dva později na B. takže jednoduché to asi zase tak nebude

ivina
hodnocení

0x

Představte si,jak komisař sedí na záchodě,řekněte si,že jste hezčí,mladší a lepší člověk jak on. Vždyť nevíte,co on má za sebou.Zbavte se tak trémy,že on na vás nemá.

hodnocení

0x
Soustředit se na žel. přejezdy - dívat se vlevo a vpravo, přednosti zprava na parkovištích, nadjíždět si kvůli obrubníkům a hlavně bezpečný odstup od překážek s cyklistů vpravo… na tyto věci bych neustále myslel

dada*
hodnocení

Dobrý ve spolek tak jsem autoškolu udělal
V testech jsem měl 50 bodů
A jízdy taky zvládl
Nevíte jak dlouho trvá vydání řidičáku normálně bez expresniho zaplacení 500,-
Platil jsem 50 a
Teď na něj čekám abych začal dělat C+E
Děkuji za odpověď

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]