Nejste přihlášen/a.
Uvádět barvu kde,kam,komu? Věštecká koule mi říká,že nic a nikomu.Vaše společnost za rok zkrachuje a polep půjde dolů.Zas to budete někomu,někam hlásit? Jste majitelem nebo jednatelem té společnosti? - tak jistě máte telefon a zavolejte si na DI a tam Vám řeknou co a jak úředně udělat správně a jestli je to nutné vůbec v dnešní době hlásit.Barvu auta máte zapsanou v TP a Vy ho chcete polepit úplně kompletně,nebo jen nějaké polepy např.kapota motoru,dveře,zadní okno? U dodávek jsmě měli polepy na celém levém i pravém boku auta od šňupáku po zadek,ale vždy to bylo bílé auto a nic se nikam nehlásilo.
Nějaká barva vozidla je uvedena v TP. Aby auto prošlo STK a podobně, musí mít jisté procento plochy v barvě, jež je v onom TP uvedena. Bývá to 70% (nebo tak nějak, nevím přesně) celkové plochy povrchu vozidla. Uvedu příklad, který s tím přímo nesouvisí: mám auto zelené barvy v TP, po dopravní nehodě v 2008r. jsem přehodil dveře řidičovy zdemolované za jiné - bílé (z vrakoviště), nikdy jsem je nenechal lakovat, jsou bílé pořád, už čtyřmi TK to prošlo, barva vozidla je pořád tedy zelená. Nějak tak to funguje, záleží, na tom, jak ten Váš polep bude vypadat, a jak to s barvou, uvedenou v TP, zacvičí, pokud víc, než je předepsáno, bude nutno ji změnit /změnu zápisu barvy vozidla pochopitelně také zaplatit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.