Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Protektory Vraník

Od: stany* odpovědí: 8 změna:

Máte nekdo zkusenosti s protektory? Nejlépe pneu Vraník

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

celp*
hodnocení

1x

Pokud potřebujete pořádné drapáky do těžkého terénu tak je Vraník dobrý.Jinak jezděte na originálech.

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

dnes jsou kvalitní pneumatiky za solidní peníze, nejlepší zkušenosti mám se značkou firestone / firehawk, najel jsem na nich 55 a 60 tisíc, a ještě byl vzorek dle vyhlášky...kolik sad protektorů zničíte, než najedete 60 tisíc? Nechápu, proč chete zbytečně vyhazovat peníze...teď dočasně ušetříte, za dva roky koupíte další a proděláte...

papene*

hodnocení

0x

Nevim, co je to Vranik, ale kvalitne provedene protektory jsou pro bezne jezdeni dobra nahrada za nove pneu.

Vyjdou levneji a na kazdy rok muzou byt nove.

petr123*

Jsou protektory a protektory... Hodně záleží i na vzorku, a ten Vraník - to snad ani není vzorek, to je prostě "traktor" ;) Do terénu asi super, ale na dálnici bych se toho bál.

hodnocení

0x

souhlas.. protektory Vraník využívají majitelé nejen speciálů 4x4 , pro vynikájící záběrové vlastnosti při závodech nebo těžkých podmínkách ale je tu možnost získání pneu již neběžného rozměru../ veteráni , apod. /

ener
hodnocení

0x

již před 6 lety jsem používal tyto pneu jsem z Orlických hor tekže denně sníh jely super do 30 cm potom už pomohly pouze řetězy.Vydržely 2 roky potom jsem je dojel na jaře cenna vraníků cca 900,- barum 1800.- nevím jak se chovají nad 130km,v na sněhu jsem tolik nejel.lepší než koupit starší z němec doví jak staré.

ar*
hodnocení

0x

Na minulém aute jsem měl Vraníky a byly výborný Vydržely 4 zimy taď mám od loňska zimní Micheliny a stojej za H****. Příště zase vraník

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]