Nejste přihlášen/a.
Máte nekdo zkusenosti s protektory? Nejlépe pneu Vraník
dnes jsou kvalitní pneumatiky za solidní peníze, nejlepší zkušenosti mám se značkou firestone / firehawk, najel jsem na nich 55 a 60 tisíc, a ještě byl vzorek dle vyhlášky...kolik sad protektorů zničíte, než najedete 60 tisíc? Nechápu, proč chete zbytečně vyhazovat peníze...teď dočasně ušetříte, za dva roky koupíte další a proděláte...
Nevim, co je to Vranik, ale kvalitne provedene protektory jsou pro bezne jezdeni dobra nahrada za nove pneu.
Vyjdou levneji a na kazdy rok muzou byt nove.
již před 6 lety jsem používal tyto pneu jsem z Orlických hor tekže denně sníh jely super do 30 cm potom už pomohly pouze řetězy.Vydržely 2 roky potom jsem je dojel na jaře cenna vraníků cca 900,- barum 1800.- nevím jak se chovají nad 130km,v na sněhu jsem tolik nejel.lepší než koupit starší z němec doví jak staré.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.