Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zrušené povinné ručení - vyhození smlouvy?

Od: marri odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, ahoj,

obracím se na vás s prosbou o pomoc.

Před dvěma týdny jsem prodala své auto. Pojišťovna mi poslala na účet přeplatek. Je teď správná chvíle, nebo doba vyhodit všechny staré smlouvy, staré zelené karty a další věci týkající se starého vozidla?

Možná je to triviální otázka, ale byla jsem zvyklá všechno schovávat a mám pocit, že se začínám v mnoho věcech topit :)

Děkui za odpověď.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

3x

Staré zelené karty vyhodit.Doma mám ještě velkej tecničák od ČZ,Škody 110LFiatu a všechny s razítkem ,,zrušeno,,Od Ranaultu Megan,kterej prošel bouračkou na zrušení už velký TP s razítkem nemám,ale mám protokol o zrušení.Člověk nikdy neví jaká bude změna zákonů a co a jak kde bude prokazovat.Vyházejte ( skartujte/spalte ) nepotřebné a nechte si jen důležité dolumenty ( dodavatele el.,plynu,topení,sipo,pojistek apod. ) .Moje máma měla snad kartotéku na všechno a to byla hrůza to po její smrti všechno probrat a vyházet.

hodnocení

2x

Já to nikdy zpětně nepotřeboval, ani u jednoho auta.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]