Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Obalka s modrym pruhem

Od: rr® odpovědí: 6 změna:
Dobry den, muze mi prijit obalka s modrym pruhem od pcr, kdyz jsem pokutu vyresil v blokovem rizeni?
Dekuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

prazskejpepik*
hodnocení

0x

může, může to být další průšvih :-D

rr®
hodnocení

Auto neni psano na me tak by na me nemohli prijit. A od te doby zadny prestupek
doplněno 18.04.17 19:11: Je to z prahy 5 a ja to mam do prahy 300km a ani jsem tam 2 roky nebyl
prazskejpepik*

tak jí pak otevři a budeš mít jasno. dnešní agenda je nepochopitelná.

rr®
hodnocení

Souhlasim, jen jsem nervozni

repkin*
hodnocení

0x
Nemůže, PČR má pouze obyčejné obálky a nebo s červeným pruhem.
doplněno 18.04.17 20:56: Ok, tak se omlouvám za dezinformaci. A zárověň děkuju za info.
kydisigani

Je tomu cca 3 týdny zpět, co mi přišla obálka s modrým pruhem od PČR. Bylo to ohledně trestného činu, který jsem hlásil.

Nákup materiálu se neprovádí centrálně, ale každý kraj si zadá zákazku, která se následně soutěží. A stačilo mi 30s, abych třeba zjistil, že např. policie královéhradeckého kraje nakoupila předminulý rok 10000 kusů obálek s modrým pruhem. Co s nima asi dělají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]