Nejste přihlášen/a.
Jednoduše, auto dědím, mám od toho papíry, kt. už mají právní moc, auto je bez STK, už ho mám odhlášené na své jméno. Potřebuji ho dopřepsat, jde to i bez STK? Tady jsem se dočetl že ano, na dopravce mi řekli, že auto musí mít STK, abych to přepsal. Takže nestačí jen evidenčka a nové pojištění, technickou udělat až na to budu mít více času, peněz? Pokud ano, tak jaké jsou časové termíny od odhlášky pro zapsání na mě a auto může být bez STK jak dlouho? Děkuji mnohokrát za rady.
Myslím, že se to už řešilo několikrát - jediná šance je dát SPZ do depozita a pak lze dopřepsat i bez STK. Pokud s autem nebudete jezdit tak nemusíte STK dělat vůbec, to je na Vás.
A já myslel, že SPZ do depozitu mohu dát až je auto kompletně přepsané. S autem se jezdit bude.
s autem se asi jezdit nebude, když nemá platnou technickou kontrolu, to je asi v rozporu s e zákonem, nemyslíte?
evidenčku jako dědic nepotřebujete, ani pojistku, jen usnesení o dědickém řízení, necháte se zapsat jako vlastník a obratem auto dočasně vyřadíte...odevzdáte značky a malý TP do depozita...technickou uděláte až budete mít peníze...tedy více peněz...připomínám, že musíte být přímým dědicem...pak jste osvobozen od eko-daně i správního poplatku...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.