Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Passat B5 kola

Od: maras odpovědí: 7 změna:
Zdravim mate nekdo na passatu b5 r.v. 1999 kola 5x112 r16 7.5J et38 s pneu 205 55 16? Budou pasovat?nebudou drhnout nebo tak neco?diky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

maras
hodnocení

Jde mi hlavne o sirku disku a et zda nebude problem.

alesak*
hodnocení

0x
Zdravíčko...neber to zle, ale pneu a disky se na auto kupují podle toho, co máš zapsané v technickým průkazu a né podle toho, co říkají kamarádi nebo na poradte.cz. Ony totiž ty, které jsou zapsané v TP (velký TP), jsou schválené, nezpůsobí problém (při případné nehodě) s pojišťovnou ani policií a i STK ale hlavně pasujou a nebudou drhnout nebo tak něco...
maras
hodnocení

Zdravim,chci koupit kola nová s typovým listem,takže si je nechám zapsat do TP abych neměl problem s policií popř.s pojištovnou.Prodejce píše že tento rozměr je v pořádku,chtěl sem se ale raději zeptat někoho kdo tento rozměr kol na Passatu B5 má a jaké s tím má zkušenosti.To že se jinné rozměry kol zapisují do TP je běžná praxe,takže uplně nemáte pravdu v tom,že na autě má být rozměr který je v TP.

alesak*
Tak to jo, v poho, to je pravda pardón, vždyť to jde dopsat ;)
maras
15.04.17 19:14
V pohode:)

jirisikora
hodnocení

0x

Já mám Passat B5.5 s výše uvedenými elektrony a jsou i v TP. NO problem. R16 vypadá určitě lépe, než R15, navíc u R15 mají být 205 60 r15, takže balóny, naproti R16, kde jsou "nízkoprofilové"

maras
16ky mam v Tp taky,ale s Et 45 a tyhle co chci maji Et38

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]