Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Parkování

Od: swin odpovědí: 8 změna:

zdravím ruší křižovatka značku ip 13c? Můj je ten modrý passat

Parkování
Parkování #2
Parkování #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Cvičení na krční páteř? Ještě by to chtělo na druhou stranu.

hodnocení

4x

Jak pise pan Milan.

Konkretni zneni ve vyhlasce je:

Platnost informativních značek označujících parkoviště končí 5 m před hranicí nejbližší křižovatky, není-li způsob a uspořádání dovoleného stání vyznačen vodorovnými dopravními značkami nebo není-li platnost informativních značek označujících parkoviště ukončena jiným způsobem. Vjezd na místa ležící mimo pozemní komunikace nebo výjezd z nich platnost těchto dopravních značek přerušuje.

hodnocení

3x

značku IP 13c ruší křižovatka, nebo jste snad viděl značku značku IP 13c červeně přeškrtnutou, Pak s dodatkem konec zákazu.

dopravniznaceni.com/...

doplněno 13.04.17 11:21:

ernie, já tomu říkám umělecké fotografování, že se otáčí foťák či telefon. Já si kvůli tomu musím otočit monitor.

repkin*
hodnocení

0x

Asi jsem slepý, modrý passat nevidím. Pokud by rušila značku křižovatka, tak potom by jste stál v křižovatce a je to na odtah. *frajer*

doplněno 13.04.17 17:04:

Řekl bych, že se jedná o parkovací pruh mimo vozovku, tedy v podstatě "soukromé" parkoviště, které je zpoplatněné takže si myslím, že se jedná o zónu placeného stání.

krtek6*
hodnocení

0x

no je tam napsné zona B či co ...takže to je spíš nějakej sektor na oba směry...

bambula*
hodnocení

0x

Swin, při montáži foto trochu méně hulit

swin
hodnocení

tak tady stojim a sorry muselo se to otocit samo :(

Parkování #4
Parkování #5

Jelikož neznám místní situaci, nevím kde to je a jaké je označení celé části, domnívám se z dodatkové tabulky, že tam je nějaká zóna, kterou neruší křižovatka.

Dejte přesné GPS místa, snad to tam někdo zná, jaké je značení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]