Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nesviti blinkr a brzdova svetla vzadu

Od: matulka30 odpovědí: 5 změna:

dobry den prosim o radu nesviti mi brzdova svetla zadni a neblika mi levy blinkr, kontrolka na levy blinkr blika rychle,zarovky jsem vymenila a stale to nejde ,nevite cim by to mohlo jeste byt?jedna se o citroen saxo 1.1i rok 1999.dekuji za pripadne rady ,jsem zacatecnik.matulka

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Pokud to zlobí jen u jedné svítilny, tak zkontrolujte její přikostření.

Přesně tak, napřed koukni na pojistky ( na víčku pojistkové skříňky bývá nálepka s popisem která je na co ) a pak zkontroluj ukostření.

hodnocení

2x

Zdravím,podívej se na pojistky.Ještě může být špatný snímač brzdových světel.Mohla být v levým blinkru špatná žárovka.Nezmená,že když je nová že je dobrá.

matulka30
hodnocení

dekuji za rady ,už to sviti a blika,bohuzel žarovky sice nove ale bohuzel vadne.

mnd®
hodnocení

2x

Kdyby nic nepomohlo,tak zkuste citroen-club.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]