Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Olej na 5 dveří

Od: janinka* odpovědí: 3 změna:

nastříkala jsem 5 dveře olejem a ted se nevrací jak by měli,dá se s tím něco dělat

doplněno 10.04.17 19:34:

nastříkala jsem na písty 5 dveří olej WD-40 a ted se nevrací,nevěděla jsem že jsou samomazací,dá se s tím něco udělat,musím tomu ted pomáhat ručně aby vyjeli nahoru

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mnd®
hodnocení

0x

To je zase otázka *zed* .Co jste na pátých dveřích nasříkala? Okno,? Nebo snad těsnící gumu? Panty? Ty páté dveře se otevírají ,,nahoru,, nebo ,,do boku,,?

U JAKÉHO (TYP) auta jste a CO jste natříkala olejem? A JAKÝM olejem?

hodnocení

0x

tlumiče to maj za sebou koupit nový a přehodit

hodnocení

0x

Zdravím,kdyby to byly špatné tlumiče.Tak by se vám 5 dveře neudržely a samí by se zabouchly.Ono taky zaleží na jakým autě to je.Písty se nemažou,pouze se mažou klouby téch pístů+panty. ;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]