Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Jako naprostý laik co se týče aut se obracím na Vás ohledně rady, chtěl bych si koupit první vůz, rozpočet by se měl pohybovat okolo 250tis nejvýše však 300tis.
Mám již vybrané tři favority, pravděpodobně by se mělo jednat o benzin, denodenně do práce 30km tam i zpět po dálnici + nějaké výlety, nákupy, do budoucna možná i vyšší využití jelikož jsem fotograf a potřebuji být i více mobilní, takže dnes bych snad počítal nějakých 12-15tis km ročně.
Mezi favority jsou
-Škoda Octavia III (ročníkově se v této ceně pohybuje okolo 2013)
-Škoda Rapid - ne spaceback (totéž)
-Volkswagen Passat CC (2009-2010 co jsem našel)
CC je mým vysněným autem, obávám se však již ročníku a najetých km, 150 a více, ikdyž popravdě našel jsem jednoho 70tkm za 290tis. Dále nevím jak je to se servisem, o jak moc bude nákladnější oproti škodovce která mívá najeto do 100k aby mě to finančně nezruinovalo.
Všechny tři auta se dělaji TSI - moc kladných recenzí jsem nečetl, tudíž o to více jsem na pochybách
Nejvíce jsem CC viděl v provedení 1.8 TSI
Má tedy cenu o Passatu vubec přemýšlet? Nebo v jakém měřítku budou vyšší provozní náklady?
Za ty peníze by jsem koupil určitě nové auto např. s 5-letou zárukou,do kterého nic kromě serviskynemusím investovat.
souhlas - za ty peníze jedině nový kus v akci - výprodeje ze salonu atd. výběr podle barvy třeba - ...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.