Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autorádio

Od: jango66 odpovědí: 4 změna:

Ahoj, mám C3 2008 a nemám tam ani rádio ani repro...natažený kabely ale jsou, a já se ptám, jaké autoradio do toho koupit?..nechci originál. nevím jaké koupit aby to šlo zapojit. Chci to radio koupit a odvezt do servisu kde mi seženou reprodutory a zapojí autoradio. Děkuji za odpověď.

Autorádio
Autorádio #2
Autorádio #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Jakékoliv dokonce tam půjde i 2DINnové (větší) akorát je pořeba ISO adaptér třeba: bmshop.eu/... a jestli tam nemáte rámeček bmshop.eu/... nebo na 2DIN bmshop.eu/... ale s tím si v servisu poradí.Jenom se zeptám ty repra (rádio) tam nebyly nebo je někdo vykuchal? Vždyť i škoda 100 před 30lety to měla v základu

jangho66
Takže je to opravdu úplně jedno? V Kellyne mají rádia Pioneer ve sleve a chci ho právě koupit a udělat jak jsem řekl. Repro tam nikdy nebyly. Kolik myslíte že můžou stát 6x repro a práce za namontovat odhadem :)
Trochu přemýšlej než koupíš první, co uvidíš. Teď si myslíš že stačí aby hrálo rádio, pak najednou zjistíš že kdybys přidal dvě tři stovky mohlo mít bluetooth a komunikovat s mobilem, přijímat hovory, předávat hlasové povely z mobilní navigace, nebo aspoň jako některý Sony mít vstup na sluchátkový cinč a přehrávat hudbu ze sluchatkoveho výstupu mobilu. Jinak co se reproduktorů týče, v citroenech se většinou z výroby používají celkem kvalitní X.ploudy, takže ten, kdo je vykuchal, věděl proč to dělá.
jagho66
Tak děkuji moc za odpověď. Vybral jsem si tohle. ahifi.cz/... Budu potřebovat ten konektor? A ty rámečky :)? Dekuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]