Nejste přihlášen/a.
InTime+DPD špatná. V případě, že se vyskytne nějaký problém a potřebujete např.posunout čas, protože musíte nečekaně odjet, doručení se oddálí minimálně o 2 dny.
DPD- odesílatel mi spletl telefonní číslo, v té chvíli u nich naskočí, že je adresa neúplná a je vymalováno. Komunikace otřesná, nejsou schopni ve sledování udělat změnu ohledně správných údajů, chaos, opět se doručování o několik dní oddálí, nikdy více! Zlatá pošta!
Vlastní zkušenost mám s PPL - na jedničku. Nejhorší dle mě - DPD, vůbec nedají vědět, že přijedou. Volali až byli před domem a já v práci no a jejich reakce - musela jsem prý vědět, že mi zásilku z internetového obchodu posílají. Věděla jsem, že byla předána přepravci, ale víc nic
Mimo téma - nemůžu si v tomto stěžovat na tolik kritizovanou Českou poštu. Pokud doma nejsem, dají na pobočku a vyzvednu si to, až mám možnost. Ale chápu, že větší zásilky pošta nepřepraví.
max. spokojenost PPL a česká pošta (na vesnici), pak dobrá s Geis Parcel x velmi nedobré zkušenosti s InTime, DPD.
Včerejší velmi dobrá zkušenost Gebrüder Weiss - s těžkým zbožím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.