Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zesilovač do auta

Od: lesky odpovědí: 6 změna:
Zdravím, potřeboval bych poradit s výběrem zesilovače. V autě(které jsem dostal) je ve předu klasicky pár reproduktoru, rms výkon 30w při odporu 4ohmy a k tomu se mi sešel doma subwoofer 200w rms 4ohm a tak bych to chtěl zprovoznit. Jenom mám problém s výběrem vhodného zesilovače, byl by někdo prosím ochotný mi poradit případně rovnou navrhnout nějaký zesilovač? Děkuji moc

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fugass*
hodnocení

0x
Co máte za rádio a ten subwoofer je noname nebo něco...? Budete to mít jen mono nebo i k jiným repro?
Ps: na autě které jste dostal bych nejdřív omrknul stav rozvodů, oleje, filtrů... Hudba se jen veze.
lesky
hodnocení

Stav auta znám, je po rodičích. A potřebuju tím napajet 2x 30w (max výkon si teď nevzpomenu ale to není myslím podstatný údaj) reproduktory alpine a 1subwoofer blaupunkt gtt 1200 600w (který má ovšem nominální výkon 200w)
fugass*

Váš subwoofer se prodával dříve v sadě s tímto: BLAUPUNKT GTA 270 SF - seženete myslím jen bazarový - nevím.

nyní je náhradou toto: zesilovace-do-auta.heurek/...

lesky
hodnocení

No já myslel něco s čím bych zároveň zprovoznil i ty dverni reproduktory, našel jsem takový zesilovače např. 2x 60w 1x 200w jenže ty dveřní jsou pro 30w takže si nevím rady co s tím
fugass*

Upřímě, dveřní takto slabé bez dlaších investic bych zesilovačem nebudil. A zase když tam dáte třeba 80w zesilovač ke dveřním repro a vytlumíte to, tak zesilovačem k vašemu subwoofru... no nevím. Teď jestli tam máte aspoň nějaké trochu kvaltní rádio...zkrátka aby vaše peníze nebyly vyhozené z okna. Řekněte si kolik do toho chcete dát a pak hledejte na autohifi fóru. Já kupoval tady: carhifi-prodejce.cz/... a pán byl velmi solidní. Řekl jsem mu kolik peněz a od toho se to odvíjelo - začlo se ale rádiem. Dále repro, tlumení, zesilovač + sub. V produktech je i diskuze a určitě tam najdete případ podobný svému. ALE jste li omezen financemi, zkuste starší zesík za cca 500,- jen na ten sub a časem uvidíte.

prazskejpepik*

přesně tenhle SW zrovna mám v autě. poháním ho nějakým no name ( za 500kčz Aukra) přemostěným dvoukanálovým zesilovačem pro vyšší výkon. tzn. plus z jednoho kanálu a minus z druhého. zesilovač mám přišroubovaný na zadní desce SW aby nepřekážel. nevím co máš za rádio. pokud něco s výstupem pro SW, tak to udělej jako to mám já a repro ve dveřích přímo z rádia.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]