Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, všiml jsem si, že mám na jednom místě puchýře laku. Co s tím udělat? Odstranit lak, smirkem odstranit rez, odmastit a přestříkat?
Před lakem ještě odrezovač. A puchýře obvykle = proreznutí zevnitř. Chce to ošetřit i z vnitřní strany = přístupné odrezit a natřít i z vnitřní strany, nepřístupné zevnitř po vnějším nátěru aspoň vystříkat voskem (nebo vyjetým olejem + projet prašnou cestou).
Lakovna může znásobit hodnotu vozu, na doježdění spíš stříkni "blitku". Chce to natřít co nejdřív, koroze jede rychle.
Díky. Co to je blitka? Ještě doplnění dotazu. Mám metalízu. Stačí stříknout metalízu a nebo je nutné i na metalízu lak?
Plnič, metalíza, lak. Trošku hledej, postupů je na netu dost...
Blitka je odborný lakýrnický výraz Pokud to stříkneš sám, tak to na 99% bude přesně ono. Ono stříknout aby to vypadalo neni až taková sranda...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.