Zdravim,chtel bych se zeptat proc mi nefunguje klima? Nebo aspon si to myslim jelikoz sem minuly tyden kdy byly relativne vedra chtel zacit pripravovat klimu na leto a po zapnuti a chvili strpeni to porad foukalo teplejsi vzduch,zkousel jsem pak i poslouchat zda nejak cvakne pri spusteni magneticka spojka na kompresoru a nic jsem neslysel,ale otazka jestli ma byt slyset,tak nevim jestli to ma treba nejaky cidlo na mnozstvi chladiva ale na sacim a vytlacnym potrubi pri zmacknuti ventilku zasycelo takze tam nejake chladivo bude,jinak pri zapnute klime melo potrubi na sani a vytlaku "na ruku" stejnou teplotu.Jeste me napada jak by se jinak dala odskouset magneticka spojka? Podotykam ze klimu u scenika mam manualni a je to rok 2000
Zdravím. Nějaké chladivo bude...? Jeďte na tlakovou zkoušku a doplnění. Najdou únik a hned budou vědět co a jak. Kdy jste byl naposled?
luko*
Mam to auto koupene teprve v lednu takze jeste jsem nebyl,mam v planu tam jet na doplneni vycisteni at ale nejdriv chci zjistit jestli jede kompresor,abych tam pak neprijel a nerekli ze je zadrenej,stejne tak jsem opravoval asi pred mesicem predradny odpor topeni aby se dala klima kloudne vyzkouset a daval jsem kabinovy filtr novy,takze ted jen aspon zkusit kompresor abych pak za to ze mi reknou ze nejde nechteli zbytecne velky penize
fugass*
Tak na něj dejte ruku a někdo ať zapne klimu, bacha na řemeny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.