Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Peugeot 306 kombi nebo opel astra kombi?

Od: omil odpovědí: 9 změna:

Ahoj všichni,

mám vyhlídnuté 2 kousky. Jeden, Peugeot 306 1,6 crystal rv 1998, první majitel, serviska, po výměně oleje a rozvodů. Má vyměněnej přední blatník, ale vypadá že odborně. cca 80000

nebo

Opel astra 1,6 16V combi rv 1999 + zimní kola, serviska. Za 70000

S Astrou jsem zatim nejel, s 306 jo a bylo ok až na ten blatník. Zkusim si jí projet a uvidim. Jen bych potřeboval poradit jaké auto si myslíte, že je spolehlivější. Díky

PS: Je mi jasné, že do astry bych musel investovat za rozvody atd a do 306 zase zimní kola...tzn peugeot cca o 15000 kč dražší.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

raadek*
hodnocení

0x
306 bude lepsi, ale pokud pisete o spolehlivosti, tak u desetiletych vozu bych se spise poohledl po jinych znackach. Co treba Toyota? Jinak zebricek spolehlivosti pravdive uvadi nemecky Tüv. R.
dracek*

jako majitel astry bych měl říct že je lepší ale má jednu necnost papá olej ,je to běžný jev 16 ventilových motorů u Astry G

nespokojenyurednik
hodnocení

0x

tak se projeďte i astrou a rozhodněte se, počítejte také s eko-daní

1jara*

Astra je spolehlivější.

omil
hodnocení

0x

Díky všem,

vzhledem k tomu, že moje veverka (Peugeot 106) mě sklamala a začla dělat naschvály, mi nezbylo než se rychle rozhoupat.

Vyhrál teda P306, kterej byl prokouknutej a otestovanej. Zatim si nemůžu stěžovat. Frčí pěkně a oproti tomu splašenýmu plechu je to luxus hodný králů. Jen doufám že za měsíc nebudu litovat.

PS: po bližším přeskoumání nákladů vyjdou auta cca nastejno a 306 má o 30tis míň najeto. Takže proč ne. Stejně sem byl vždycky pežotysta:)

hodnocení

0x

já osobně bych "francouze" nebrat!

já bych se rozhodoval spíš pro "dojčland"

;)

omil
hodnocení

0x

Já nemít moc čas a nemít rád dojčland. Po moje zkušenost s francouz, já rád vzal 306:)

já také nerad dojčland a frantíky a proto mám taliána Pun´to *jasne*

jarda2*

Zrovna jsem vcera prosil znameho, po oprave citronu, ze kdybych mel jeste napad koupit Frantika, at mi radsi da pres drzku... Tam se vys.rou neuveritelny veci. Zlatej Opel, Fiat a Ford jeste ujde. Ale novejsi auta uz jsou napric automobilkami o nicem, nevydrzi, slozity, drahy servis, nekdy to ani neumi autorizak opravit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]