Nejste přihlášen/a.
Ahoj všichni,
mám vyhlídnuté 2 kousky. Jeden, Peugeot 306 1,6 crystal rv 1998, první majitel, serviska, po výměně oleje a rozvodů. Má vyměněnej přední blatník, ale vypadá že odborně. cca 80000
nebo
Opel astra 1,6 16V combi rv 1999 + zimní kola, serviska. Za 70000
S Astrou jsem zatim nejel, s 306 jo a bylo ok až na ten blatník. Zkusim si jí projet a uvidim. Jen bych potřeboval poradit jaké auto si myslíte, že je spolehlivější. Díky
PS: Je mi jasné, že do astry bych musel investovat za rozvody atd a do 306 zase zimní kola...tzn peugeot cca o 15000 kč dražší.
Díky všem,
vzhledem k tomu, že moje veverka (Peugeot 106) mě sklamala a začla dělat naschvály, mi nezbylo než se rychle rozhoupat.
Vyhrál teda P306, kterej byl prokouknutej a otestovanej. Zatim si nemůžu stěžovat. Frčí pěkně a oproti tomu splašenýmu plechu je to luxus hodný králů. Jen doufám že za měsíc nebudu litovat.
PS: po bližším přeskoumání nákladů vyjdou auta cca nastejno a 306 má o 30tis míň najeto. Takže proč ne. Stejně sem byl vždycky pežotysta
Zrovna jsem vcera prosil znameho, po oprave citronu, ze kdybych mel jeste napad koupit Frantika, at mi radsi da pres drzku... Tam se vys.rou neuveritelny veci. Zlatej Opel, Fiat a Ford jeste ujde. Ale novejsi auta uz jsou napric automobilkami o nicem, nevydrzi, slozity, drahy servis, nekdy to ani neumi autorizak opravit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.