Mozem sa spytat? Vectra c 1.8 16V 90kw ma aky zotrvacnik? Myslim ze dvojhmotny len ho nikde nemozem najst vsetko je len na 2.8 motory alebo na diesle..spojkove sady su tiez bez neho diiky
Obyč.-jednohmota. Ale jednoduše poznáte až vyndáte váš.
prikril
A ako si prisiel nato? Lebo vacsina ludi mi hovorila ze je to dvojhmota len preco celkovo zotrvak nemozem najst na moje auto
fugass*
Dá se najít celá sada, ale na dvouhmotu je to levný. Nebo zavolat do Opela jen pro info.
prikril
Nasiel som sadu maximalne 3 dielnu a to pritlacak lamelu a lozisko nikde som nenasiel zotrvacnik dokonca gafaautodiely mi napisali ze nic takeho nemaju
fugass*
Kod motoru? doplněno 30.03.17 20:19:bazar.automedik.cz/... doplněno 30.03.17 20:26: Už nemám hodnocení, nemůžu dávat další odpovědi. Ale je to tak jak píšete. Všude 3 dilna sada.
prikril
30.03.17 20:14
Z18xe
prikril
Hej hej ddakujem toto som nasiel ale myslel som skor novy.. ale zrejme tam bude jednohmota pretoze ked pozeram octaviu 1.6 55kw tiez nie je cez gafu dostat zotrvak tak myslim ze ten zotrvak je s pritlacnym tanierom v kope nie? A dvojhmota je zvlast moze to tak byt?
Ne není, třídílná sada je:lamela, talíř,ložisko ale nebojte klasický setrvák se nemění je to kus železa kde se není co pokazit nanejvíš ozubený věnec ale jestli vám to normálně staruje (neškrká) tak to neřešte
prikril
Ja som bol vtom ze mam 2hmotu a pretocsom sa divil ze som ho nenasiel..lebo vraj dvojhmoty odchadzaju.. a kamosovi sa tocnedavno stalo na octavke ze zacal ako keby chrascat.. a moze byt ze cena zotrvaku je 600eur podla servisu plus robota s tym ze ked spojka je dobra vymeni sa len zotrvak? Lebo zotrvak so spojkou okolo 1300eur plus robota.. skoda ze toxje zlozite a treba dielnu alebo dvihak a dobre naradie..
Už podle spojkové lamely, která má pružiny, poznáte druh setrvačníku. Dvojhmota má pevnou lamelu ( u některých nových aut už má pružiny všechno), jednohmota má odpruženou lamelu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.