Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

SPZ na přání

Od: komarek odpovědí: 22 změna:

dobry den chci zeptat mate někdo spz na přání nebo někdo koho znáte? uvažuji o vyřízení Spz ale mám obavy že spzky někdo ukradne znám borce co už 2x přišel o spzky ikdyž to má pojištění proti kradeži!

SPZ na přání

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Takovou značku bych nebral ani zadarmo. Držím se zásady, že značka má být pokud možno co nejhůře zapamatovatelná. Ideálně náhodná kombinace znaků a čísel, která nemá žádnou zvláštní logiku, a vůbec by mmně nevadilo, kdybych si jí nepamatoval ani já sám ;).

doplněno 30.03.17 21:35:

diesel - Tak číslo mé Jawy 50/05 si taky pamatuju (P10 295), i když mi jí ukradli už před cca 35 lety. Na druhou stranu, když se mě někdo zeptá na číslo mého současného auta (mám ho 8 let), musím se podívat do papírů. :-D

doplněno 31.03.17 15:02:

Tak jsem taky zkusil, jak by to vypadalo ;). Ne, svůj názor jsem nezměnil, je to fotomotáž :-D.

SPZ na přání #2

p.Magdone-v tomto s Vámi souhlasím na 1000% !

Paradoxně své 1.Motorové vozidlo (J-50 typ 20) i když už jej asi 20 let nemám a dokud jsem ho vlastnil-nepamatoval a se dnem převodu (změnou SPZ z PF na JH po skoro 15 letech) jsem si ji zapamatoval.Měl jsem PF-73-34

Kolegpvé Magdone a Diesle, jsem na tom stejně s pamatováním RZ, jen vím že tam mám 33 na konci. Pak ještě písmeno E, a to je vše. Jinak musím hledat. Pamatuji ale číslo prvního auta, (otcovo) se kterým jsem jezdil. NA 87 54. Soused měl NA 60 01. Jiná čísla aut si nepamatuji.

To můj kolega si zase pamatuje tolika čísel vozidel, že se tomu nedá ani věřit.

Přeji hezký víkend

krtek6*

nevím jestli mám napsat bohužel nebo bohudík, ale já mam na SPZky docela pamatováka*nevi* ...a obecně na nějaká čísla nebo kódy

krtek6*
hodnocení

2x

jako největší mínus této volby vidím právě ten fakt, že i když to jde pojistit a značka je psaná na jméno majitele a ne na konkrétní auto, tak nejde udělat nová v případě ztráty nebo poškození...postrádá to ten smysl..mít peníze na zbyt a auto, kterému by to slušelo tak si ji pořidím :)

renenick*
hodnocení

2x

Příjde mi to jako zbytečně vyhozené peníze. Pokud máte strach, tak si ji nedělejte a strach mít nebudete :D.

hodnocení

1x

Ne, nemám potřebu těchto značek, pokud se obáváte krádeže, tak nic nedělejte, nebo musíte přidělat tak, aby je nemohl snadno nikdo demontovat.

hodnocení

1x

Kolem nás jezdí malé auto, které má značku 1 NORFOLK. Nevím teda, co to má znamenat, ale za mě jsou značky na přání znakem infantilních jedinců.

xenofob
hodnocení

0x

samozřejmě v případě poškození jde udělat nová za 600 Kč, a to nejen ta na příní ale i normální SPZ-RZ, pokud poškozenou vrátíte, za zracenou nebo odcizenou to nelze protože se zadává do policejních systému kde je evidována cca 20 let jako ztracená nebo odcizená

hodnocení

0x

Mě teda přijde SPZ na přání jako kohoutí chlubení.

prazskejpepik*

v dnešní době, když má někdo něco víc, nebo jiné, je pro ostatní chlubení. to je naše mentalita

vykuk*
hodnocení

0x

Je to dobrá věc, že nám ty značky zase napoví kousek o tom co řídí, že se mu můžem vyhnout větším obloukem.

Já mám teda lepší nápady jak utratit 10 tis, místo za 15dKg hliníku.

Tady máte inspiraci:

Vykuk, to je nereálná značka, páč:

Značka také musí obsahovat minimálně jedno číslo, nesmí být tedy složena pouze z písmen.

Že by to bylo odtud?

nasepenize.cz/...

hubas*

...kromě toho musí obsahovat 8 znaků :)

vykuk*

proč řešíte, na co se tazatel ptal?

jen nechápu, že kupa lidí tady neumí číst mezi řádky a pozná skrytý vtip. jako by jste došli ve čtení jen k porozumění textu a ničeho jiného se nedovtípíte. škoda

a proč také hledáte, kde jsem našel to foto. to chcete získat nějakého STB boříka?

lll*
hodnocení

0x

Nevidím důvod si pořizovat nějakou speciální RZ, osobně mám sklony dodržovat pravidla, ale přesto nechci, aby se moje RZ natolik olišovala, že by byla snadno zapamatovatelná...

mot
hodnocení

0x
dnes sem potkal spz T00 HAPPY. to se mi libilo

fugass*
hodnocení

0x

To je přesně ono: znám borce... K čemu taková spz je? Na googlu během 3 vteřin mi vylezlo toto:

SPZ na přání #3

hodnocení

0x

Neznám nikoho s SPZ na přání. Jen jsem jednou zahlédla dvě auta, zřejmě firemní. Měla v SPZ nějaké slovo a odlišovala se jen číslice.

Kdo chce SPZ na přání, musí mít zvláštní povahu. Z minulosti vzpomínám, jak můj exmanžel si vždy liboval, že naše SPZ je těžko zapamatovatelná. Jednou jsem ho vyvedla z míry prohlášením, že vozí na autě významný dějinný mezník. Dohledal, zamyslel se, uklidnil se a prohlásil, že něco takového normální člověk a policajti nemohou znát. :)

xenofob

nesmysl,. když ty peníze jsou je to jedno, já miluji svojí motorku značky honda, miluji jí také proto že stála 359 tisíc a ta dalších 5tisíc jsem si koupil značku MY H0NDA...co je na to nenormálního nebo zvláštního?

fugass*
A já mám za 390 nenapadlo by mě to. Ale uznejte že spz typu BOMBER1 nebo něco je prostě za 10tis úlet.

h0042*
hodnocení

0x

Ahoj,máme ve firmě tyto spz na všech autech,Např. NEJDREV0,CIHELNA1,...2...3,TOMPRES1,..2..3..4...5.

Je to dobrá reklama a líbí se mi to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]