Nejste přihlášen/a.
dobry den chci zeptat mate někdo spz na přání nebo někdo koho znáte? uvažuji o vyřízení Spz ale mám obavy že spzky někdo ukradne znám borce co už 2x přišel o spzky ikdyž to má pojištění proti kradeži!
Takovou značku bych nebral ani zadarmo. Držím se zásady, že značka má být pokud možno co nejhůře zapamatovatelná. Ideálně náhodná kombinace znaků a čísel, která nemá žádnou zvláštní logiku, a vůbec by mmně nevadilo, kdybych si jí nepamatoval ani já sám .
diesel - Tak číslo mé Jawy 50/05 si taky pamatuju (P10 295), i když mi jí ukradli už před cca 35 lety. Na druhou stranu, když se mě někdo zeptá na číslo mého současného auta (mám ho 8 let), musím se podívat do papírů.
Tak jsem taky zkusil, jak by to vypadalo . Ne, svůj názor jsem nezměnil, je to fotomotáž
.
p.Magdone-v tomto s Vámi souhlasím na 1000% !
Paradoxně své 1.Motorové vozidlo (J-50 typ 20) i když už jej asi 20 let nemám a dokud jsem ho vlastnil-nepamatoval a se dnem převodu (změnou SPZ z PF na JH po skoro 15 letech) jsem si ji zapamatoval.Měl jsem PF-73-34
Kolegpvé Magdone a Diesle, jsem na tom stejně s pamatováním RZ, jen vím že tam mám 33 na konci. Pak ještě písmeno E, a to je vše. Jinak musím hledat. Pamatuji ale číslo prvního auta, (otcovo) se kterým jsem jezdil. NA 87 54. Soused měl NA 60 01. Jiná čísla aut si nepamatuji.
To můj kolega si zase pamatuje tolika čísel vozidel, že se tomu nedá ani věřit.
Přeji hezký víkend
Je to dobrá věc, že nám ty značky zase napoví kousek o tom co řídí, že se mu můžem vyhnout větším obloukem.
Já mám teda lepší nápady jak utratit 10 tis, místo za 15dKg hliníku.
Tady máte inspiraci:
Vykuk, to je nereálná značka, páč:
Značka také musí obsahovat minimálně jedno číslo, nesmí být tedy složena pouze z písmen.
Že by to bylo odtud?
Neznám nikoho s SPZ na přání. Jen jsem jednou zahlédla dvě auta, zřejmě firemní. Měla v SPZ nějaké slovo a odlišovala se jen číslice.
Kdo chce SPZ na přání, musí mít zvláštní povahu. Z minulosti vzpomínám, jak můj exmanžel si vždy liboval, že naše SPZ je těžko zapamatovatelná. Jednou jsem ho vyvedla z míry prohlášením, že vozí na autě významný dějinný mezník. Dohledal, zamyslel se, uklidnil se a prohlásil, že něco takového normální člověk a policajti nemohou znát.
nesmysl,. když ty peníze jsou je to jedno, já miluji svojí motorku značky honda, miluji jí také proto že stála 359 tisíc a ta dalších 5tisíc jsem si koupil značku MY H0NDA...co je na to nenormálního nebo zvláštního?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.