Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Fiat Ducato 2013, 109kW kontrolka motoru

Od: ducato2013 odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, dnes se mi rozsvítila kontrolka motoru, když jsem jel po Německu po dálnici 140km/h, 2.3 JTD 109kW, rok výroby 2013, najeto 183 tis km. Auto do poslední chvíle startovalo bez problému, jezdilo taky, jen když se více přidal plyn tak to bylo hlučnější. Teď to jede max 120 km/h. Nevíte co by to mohlo dělat?

Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fugass*
hodnocení

0x
Zdravím vás. Seženete někoho s diagnostikou? Takhle je to těžko říct. Může to být lambda, turbo, vstřik...cokoliv. Odkud jste?

hodnocení

0x
To vypada ze auto spadlo do nouzaku.
Chce to napichnout na diagnostiku.
Muze to byt ko dpf , vstriky , turbo...

ducato2013
hodnocení

zítra ráno auto budu mít v Mladé Boleslavi, nevím kde bych někoho zítra sehnal s diagnostkou

doplněno 29.03.17 19:04:

do hodně servisu jsem volal a vše mají obsazeno... :(

doplněno 29.03.17 19:08:

ještě jsem chtěl podotknout, že to poslední týden začalo brát olej po ujetí cca 1800 km 0,5L, nevíte o někom kdo by mě mohl udělat servis (diagnostiku) zítra? okolí Mladá Boleslav, Hradec Králové, Pardubice.

díky moc

fugass*
Třeba to bude prkotina. Někdy stačí vymazat paměť závad a je to. Jen aby se to nevrátilo. Dejte pak vědět co to bylo. Máte dpf?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kontrolka motoru

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]