Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bezpecnostni mriz do ulozneho prostoru

Od: lego® odpovědí: 2 změna:

Dobry den, potreboval bych prosim poradit.
Mam osobno auto kombi, a v uloznem prostoru budu prevazet psa (vetsi plemeno). Nevim zda je pri prevozu psa povinna bezpecnostni mriz mezi zadnimi sedadly a uloznym prostorem.
Predem dekuji za odpoved.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

8976*
hodnocení

0x
no povinná není , ale pro vaše vlastní bezpečí bych ji tam určitě dal, protoze když dá tlapy vna zadní sedadla a bude koukat do předu a v 60 zabrzdíte na tvrdo je jako dělová koule a pokud o něco zavadí je to tragedie, samozřejmě zřejmě přijdete o přední sklo a zřejmě i o psa. kdyby jste definoval vozidlo dalo by se poradit, ale volil bych asi oficiálního výrobce s atestem než svépomoc...příjemný den
hodnocení

Prave tenhle duvod (letici pes) me taky napadl. Nebyl jsem si vsak jistej tou povinnosti. Bohuzel na vrakaci jsem nic nesehnal a shanet neco originalniho by asi prislo na dost penez (mam FORD Mondeo kombi). Uz jsem ale nasel to co jsem hledal a za rozumnou cenu jyxo.cz/... .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]