Ta 320d je nejporuchovější bmw všech dob. Timhle skončila éra spolehlivých bmw. Popsat poruchy tohohle auta je na román. Vybíráte auta, která jsou obě stavěna k jiným účelům. Dálkové bmw a městský citroen. Kolik ročně najedete a kde?
dolly
Jezdím spíš ve městě, jde mi ale o to, že potřebuji také vyjet na dálnici a zda to takovýto citroen zvládne. A vozím většinou malé dítě, tak zda je dost bezpečný?
fugass*
A oni citroeny nezvládají jízdu po dálnici? Je tam 130 tak na co jezdit 200 a ještě s dítětem. Ono u těch ojetých bmw je to tak, že jsou to super auta, ale bohužel se prodávají ve stavu, kdy je čeká velká invetice. Mnoho lidí tak jezdí v autech u kterých ani neví jak by měla jezdit. Pokud má to bmw ledsco za sebou a je na tom podvozkově tak jak si myslím, tak ani nepoznáte o co přicházíte. Jako nové byly e46 super. Po oježdění a řekněme nešetrném zacházení bude těsně před smrtí. Ale prodejce ho vychválí jak nové.
Buď si z nás děláte srandu, nebo jste neznalý. To srovnáváte jablka s hruškama. BMW je třída sama pro sebe. Taky ho vyrábějí v nejvyspělejším regionu nejvyspělejší země na světě (teda možná po USA). Jako nové nemá chybu. Bohužel se ojede, jako i jiná auta. Pak už je to na rozhodnutí. Citroen má taky svojí historii. Vždy se mi líbil. Že s ním po většinu života budu taky jezdit, jsem si ani nepředstavoval. Je levný, mě se líbí (někteří kamarádi mě tvrdí, že je to auto pro teplouše - ale proč ne), poměrně praktický (i když čím dál tím míň). Moje rada zní: Vždy Nové auto - podle vaší portmonky. Pokud chcete honit vodu, pak pro vás žádnou radu nemám - neznám.
fugass*
Konkrétně míchá auto před neuskutečnou investicí a auto u kterého nikdy nevir co přijde. Může držet a nebo se sypat. Spíš nám řekněte do kolika peněz.
Ten bavor je staletej a ten citroen je při téhle motorizaci a tomto počtu najetých kilometrů těsně před smrtí. Francouzi mají nejlepší víno, skvělý sýry, báječný pečivo a ty nejhorší auta na světě...
To BMW by bylo zajímavý zhruba za poloviční cenu...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.