Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zamykání u vozu -protáčí se

Od: aladin* odpovědí: 7 změna:

Zdarec, protáčí se mi při otočení klíčkem, nějaké zkušenosti jestli půjde opravit ten vnitřek nebo je k.o. díky za rady.

Zamykání u vozu -protáčí se

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

tak těžko říct,možná se ulomila jenom segrovka co drží ovládací mechanismus*nevi*Ale vidím to na výměnu zámku,co je to za auto?

doplněno 26.03.17 19:55:

No možná to bude jenom ten pojistný kroužek , mrkni sem dieselpower.cz/...

doplněno 26.03.17 20:20:

No jestli jsi s toho blbí tak asi servis.Ale zkusím to: tobě zůstala v ruce vložka (obr písmeno) a ta vložka musí otáčet tou packou b aby jsi otevřel dveře , ale jelikož se tam asi ulomil poj. kružek 2 tak to prostě nefunguje.Tak to rozdělej a zkontroluj

Zamykání u vozu -protáčí se #2
aladin*
26.03.17 19:40
hodnocení

Octavia 1

aladin*
hodnocení

no tak s toho jsem úplně blbý

aladin*
hodnocení

dík za radu ale fakt nevím jak mám co rozdělat, jestli rozdělat tapec a dostat se k tomu atak

možná bude stačit demontovat pouze zbytek vložky návod třeba tu skodaoctavia.cz/... ale obávám se že bude rozpadlá a zbytek bude vzámku takže tapec dole octaviaclub.cz/...

hodnocení

0x

existujou opravný sady zámku ale většinou sou ty zámky po letech ve stavu že je lepší sehnat jinej nebo novej a ten si nechat přestavit na stávající klíč

hodnocení

0x
Většinou se tam ulomi zobacek. Je na to opravna sada. Akorát je to někdy sranda poskladat. Tapec dolu nemusí. Vlozku drží jefen sroubek z boku dveří. Opatrně at ho nepovolis moc

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]