Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
kdo by mi prosím poradil jak vymenit vnitřní kliku dveří u felicie r.v. 95 / zlomená páčka /. Musí se zdělat čalounění dveří a jak postupovat? Za pomocnou radu předem děkuji . Olin
Zdravím pane Ďábel, názorná ukázka "mě nakopla " tapicírunk je tedy přichycen obdobně jako na favoritu a po odkrytí folie bude přístupné ostatní. Mě se jedná jen jak vyměnit zlomenou kliku a nevěděl jsem připojení vnitřní kliky s táhlem k zámku. Je to asi nějaký háček táhla zavlíknutý v klice z druhé (odvrácené) strany. Nezlobte se, že se ptám až tak polopatě ale všiml jsem si, že Vaše odpovědi v poradně mají pro tazatele váhu ,proto využívám odpovědi k další komunikaci s Vámi. Děkuji a ještě jednou, rád čtu Vaše názory a rady. Olin
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.