Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Autorádio faabie

Od: piiiiiii odpovědí: 8 změna:
Ahoj, prosím poradil by mi.někdo rádio do auta fabie? Cenově dostupné
doplněno 21.03.17 13:50: Asi škoda fabia 2

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6*
hodnocení

0x

já si koupil na bazaru za 500,- 1DIN s usb portem..a hraje...víc nepotřebuju..ani cd romkuž to nemá a panel je přímo v tom..neodnímatelny

piiiiiii
hodnocení

Já chci nový, jako dárek.
piiiiiii
hodnocení

electronic-star.cz/... Šlo by tan toto

hodnocení

0x

autoradia.heureka.cz/...

pro MP3 nebo prostě svou hudbu si koupíte FMtransmitter za pár korun

Jiná rádia budou potřebovat rámeček (pokud nemáte) - jinak to bude vypadat blbě...

Nebojte se levných kusů - autoradia.heureka.cz/... - výbava fábie co se repro týká není tak dokonalá, takže na ty chudáky repráčky to stačí...

Nekupujte zbytečně drahá, pozor na nechutně nasvícená rádia - modrá a červená barva, která vám z panelu svítí do očí, jsou zejména v noci nebezpečná!

doplněno 21.03.17 14:22:

nejsem si jist, jak bude obrazovka "trčet"z Fabie 2... Pokud to tedy opravdu fabie2 je...

Většina rádií je standardizovaná. Jsou možná 2-3 typy konektorů, ale k nim existují redukce...

Zaměřte se před nákupem na 1) správný typ vozu 2) představu obdarovaného o rádiu 3) využitelnost.

Dárek za 500 může být stejně dobrý jako za 4000,- - zvláště pro toho, kdo jezdí ve Fabii, bych vámi vybraný kousek nekupoval.

doplněno 21.03.17 14:37:

Co bude obdarovaný s tím rádiem dělat?

V rodině máme několik vozů - já dva, brácha dva, tatík, sestra,... Všichni v tom poslouchají rádio nebo MP3. Nic jiného.

Co si představujete pod pojmem "více funkcí"konkrétně? Díky.

piiiiiii
hodnocení

electronic-star.cz/... a slo by tam toto? Jinak děkuji
piiiiiii
hodnocení

Radši si trochu priplatit za radio které ma lepší funkce než pořídit rádio za pár set bez ničeho které tam má...

Pokud se nepletu, tak Fábky měly standardně 1DIN rádia - tedy ty užší. To co jste linkoval, je sice pěkné rádio, má šolich funkce vč HF, ale je 2DIN.

Ale nevím, možná byly Fábky 2 i s dvojDIN rádiem...

Každopádně bude potřeba i redukční rámeček :

skoda.autodoplnky.cz/...

krtek6*

do všech škodovek jde i 2DIN rádio za ceny absence přihrádky pod ním...co se týče rámečku není to pravda..záleží na druhu a typu rádia...já už mám v autě 2. rádio a ani nyní tam rámeček nemám

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]