Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mohl by mi někdo pomoct vygenerovat kód k autorádiu Blaupunkt ve Fiatu Ducato snásledujícími čísly:
BP 331841164801, 8 635 123 208 2, M5X6MM MAX. Koupil jsem vůz se zablokovaným radiem a teď nevím, co s tím. Přidávám ještě foto radia
zkusím - zítra dopoledne - viz. poradte.cz/...
vychází mi 5322 a 1322
kod se dekoduje z čísla BP 331841164801 - ostatní jsou jen výrobní nebo nějaké další k ničemu...
Nefunguje znamená, že vám tam píše něco jako "not corect"nebo co? Už jste zadával kód na podobné rádio? Resp. mačkáte správně čísla a potvrzení kodu?
Bohužel, když chci zadávat vámi vygenerovaný kód po předchozích čtyřech čárkách, tak mohu zmáčknout tlačítko na dané pozici pouze jednou a hned přeskočí na další pozici. Samozřejmě hned se objeví zno vu wait a musím čekat delší dobu na obnovení. Jestli můžete zavolat, určitě bychom se lépe domluvili ústně, volejte 728758990 nebo zašlete své číslo. Děkuji mekyzd.
Bohužel - zavolat vám nemůžu, jsem v práci do noci (na telefonu pracovním) ... a i kdyby, nevidím moc reálně možnost pomoci po telefonu... Zkuste se zastavit u svého servisáka, jestli nemá zkušenost se zadáním kódu. Možností je více - kód by měl být správný, ale možná je rádio K.O., možná zadáváte špatně a já pod ruce nevidím...
Když takovou věc řeším, snažím se najít něco podobného na you tube a podle podobného typu rádia zadat... dekodér je dlouhodobě ověřen jako ok - 96% úspěšnost
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.