Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Radio blaupunkt

Od: mekyzd* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mohl by mi někdo pomoct vygenerovat kód k autorádiu Blaupunkt ve Fiatu Ducato snásledujícími čísly:

BP 331841164801, 8 635 123 208 2, M5X6MM MAX. Koupil jsem vůz se zablokovaným radiem a teď nevím, co s tím. Přidávám ještě foto radia

Radio blaupunkt

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zkusím - zítra dopoledne - viz. poradte.cz/...

doplněno 21.03.17 18:56:

vychází mi 5322 a 1322

doplněno 25.03.17 09:54:

kod se dekoduje z čísla BP 331841164801 - ostatní jsou jen výrobní nebo nějaké další k ničemu...

Nefunguje znamená, že vám tam píše něco jako "not corect"nebo co? Už jste zadával kód na podobné rádio? Resp. mačkáte správně čísla a potvrzení kodu?

mekyzd*
hodnocení

Zatím mi to nějak nefunguje, při prohlídce schránky radia jsem tam našel odlepený štítek, kde je mimo seriového čísla BP 331841164801 ještě číslo dílu 7643318316, e1 022329. Může mi někdo ještě jednou vygenerovat kódy pro toto autoradio? Přikládám ještě foto štítku. Moc děkuji za ochotu, mekyzd.

Radio blaupunkt #2
Radio blaupunkt #3
mekyzd*
hodnocení

Bohužel, když chci zadávat vámi vygenerovaný kód po předchozích čtyřech čárkách, tak mohu zmáčknout tlačítko na dané pozici pouze jednou a hned přeskočí na další pozici. Samozřejmě hned se objeví zno vu wait a musím čekat delší dobu na obnovení. Jestli můžete zavolat, určitě bychom se lépe domluvili ústně, volejte 728758990 nebo zašlete své číslo. Děkuji mekyzd.

Bohužel - zavolat vám nemůžu, jsem v práci do noci (na telefonu pracovním) ... a i kdyby, nevidím moc reálně možnost pomoci po telefonu... Zkuste se zastavit u svého servisáka, jestli nemá zkušenost se zadáním kódu. Možností je více - kód by měl být správný, ale možná je rádio K.O., možná zadáváte špatně a já pod ruce nevidím...

Když takovou věc řeším, snažím se najít něco podobného na you tube a podle podobného typu rádia zadat... dekodér je dlouhodobě ověřen jako ok - 96% úspěšnost

aldator*
hodnocení

0x

FIAT DUCATO CD BP3318
BP331841164801

Kod 3346

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]