Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výzva od městské policie

Od: thomasino112 odpovědí: 6 změna:

Dobrý den.

Přišla mi výzva od městské police - viz. příloha.

Pravděpodobně to je za špatné krátkodobé parkování, kdy jsem vůz nechal ,,na blikačkách" a odběhl do budovy něco odevzdat.

Chtěl jsem se zeptat na nějakou radu, co vypovědět?

Jsou nějaké kličky a možnosti, aby byl trest co nejnižší?

Dají mi jen peněžitý trest a nebo i body?

Jedná se o firemní služební vůz, který mám svěřený.

Jinak přestupku se nevyhýbám, naopak přiznávám...

Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Jen pokuta.
Co chcete resit? Udelal jste prestupek , bezte tam , nasypejte si popel na hlavu a zaplatite kilco ci dva kilca. A jedete. Zadny stress.

hodnocení

1x
Většinou to je pokuta okolo 300 až 500 kč. Jednou mi ji dokonce odpustili po tom co jsem tam s kolegou napochodoval ve špinavých montérkách s vysvětlením.

satak
hodnocení

0x
Za parkování jen pokuta...

suchy*
hodnocení

0x

Bohužel nevidíme přílohu o co se jednalo,ale pokud je to tzv. bagatelní přestupek dle § 125c/1k zákona 361/2000 Sb.-ostatní porušení tak je max. 2000 kč bez bodu.Většinou je to dle závažnosti spíš tak 200-500,ale je možná i domluva.Většinou záleží na tom s jakou přijdete,jak moc nadzvednete toho kdo to s Vámi bude řešit.Pokud by jste se nedostavil tak to po lhůtě,která je ve výzvě uvedena předají na odbor dopravy a přijde to registrovanému vlastníkovi už s rozhodnutím jako správní delikt provozovatele vozidla a sazba je tam stejná.

bambula*
hodnocení

0x

Jsou nějaké kličky, jsou velké kličky pro český národ dlouhá léta.

Rakušák by pravil, - Eine verlogene čecháček diebisch

Němec, by dodal, - Es ist eine Schweinerer

hodnocení

0x

Přišla mi výzva od městské police - viz. příloha.***není příloha

Pravděpodobně to je za špatné krátkodobé parkování, kdy jsem vůz nechal ,,na blikačkách" a odběhl do budovy něco odevzdat.*****vypsání dokladu je delší doba, jak odběhnutí do budovy, někde je nepravda.

Chtěl jsem se zeptat na nějakou radu, co vypovědět?***jen pravdu

Jsou nějaké kličky a možnosti, aby byl trest co nejnižší?***ano, kličky jsou vždy možné.

Dají mi jen peněžitý trest a nebo i body?***jen peněžitý trest

Jedná se o firemní služební vůz, který mám svěřený.***na přestupku se nic nemění

Jinak přestupku se nevyhýbám, naopak přiznávám***tak tam dojděte a chlapsky se přiznejte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]