Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Přišla mi výzva od městské police - viz. příloha.
Pravděpodobně to je za špatné krátkodobé parkování, kdy jsem vůz nechal ,,na blikačkách" a odběhl do budovy něco odevzdat.
Chtěl jsem se zeptat na nějakou radu, co vypovědět?
Jsou nějaké kličky a možnosti, aby byl trest co nejnižší?
Dají mi jen peněžitý trest a nebo i body?
Jedná se o firemní služební vůz, který mám svěřený.
Jinak přestupku se nevyhýbám, naopak přiznávám...
Děkuji.
Bohužel nevidíme přílohu o co se jednalo,ale pokud je to tzv. bagatelní přestupek dle § 125c/1k zákona 361/2000 Sb.-ostatní porušení tak je max. 2000 kč bez bodu.Většinou je to dle závažnosti spíš tak 200-500,ale je možná i domluva.Většinou záleží na tom s jakou přijdete,jak moc nadzvednete toho kdo to s Vámi bude řešit.Pokud by jste se nedostavil tak to po lhůtě,která je ve výzvě uvedena předají na odbor dopravy a přijde to registrovanému vlastníkovi už s rozhodnutím jako správní delikt provozovatele vozidla a sazba je tam stejná.
Přišla mi výzva od městské police - viz. příloha.***není příloha
Pravděpodobně to je za špatné krátkodobé parkování, kdy jsem vůz nechal ,,na blikačkách" a odběhl do budovy něco odevzdat.*****vypsání dokladu je delší doba, jak odběhnutí do budovy, někde je nepravda.
Chtěl jsem se zeptat na nějakou radu, co vypovědět?***jen pravdu
Jsou nějaké kličky a možnosti, aby byl trest co nejnižší?***ano, kličky jsou vždy možné.
Dají mi jen peněžitý trest a nebo i body?***jen peněžitý trest
Jedná se o firemní služební vůz, který mám svěřený.***na přestupku se nic nemění
Jinak přestupku se nevyhýbám, naopak přiznávám***tak tam dojděte a chlapsky se přiznejte.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.