Nejste přihlášen/a.
Koupil jsem z autobazaru Škodu Feliciji před půl rokem ale bohužel z důvodu exekuce jsem jí ještě nepřihlásil na sebe, pouze zaplatil poviné ručení. Nyní mě exekuce skončila a chci auto přepsat na sebe.hrozí nějaký problém nebo pokuta že auto přepisuji až po 7 měsících?
No je možné že by se úředník zasekl ,pokud jim buudete cpát KS a dal pokutu ze nezapsání změn do 10 dnů od prodeje,ale zatím ještě toto nikdo nedostal .Takže udělejte Evidenční Kontrolu,sežeňte poslední osobu psanou vTP a s ní nebo jeho ověřenou plnou mocí hurá na úřad.Předkložte-protokol z EvK,Osvědčení o registraci 2 díly (po staru velký TP a malý TP)ZK, PM, a vaše osobní dokladya 800kč na spr.poplatek. V pátek byli 2 kolegové na úřadu toto provést-po necelé 1/4 hodině již byli v práci zpět-měli jednak všechny doklady a jednak měl dopředu zabukovaný termín!
PS a pokud nebyl placen Poplatek na využití a sběr autovraků tak ještě (dle zápisu v dokladech!) 3000-5000-10 000kč na onen poplatek (ekovýpalné-feldy pravděpodobně 5000 nebo 3000kč -toto nevím jistě!)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.