Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zaujalo nás auto Nissan QASHQAI.Prosím o názor či zkušenost s provozem tohoto vozu. Děkuji.
To nejsou předsudky, to jsou zkušenosti. Proti autům francouzské provenience nic nemám - ostatně služebně jezdím už s třetím v řadě Peugeotem Partner, dohromady jsem s nimi nalítal už okolo třičtvrtě mega a můžu je jen a jen chválit. Naprostý držák auto, zejména 2.0HDI byl extra motor, ten můj ,,nový´´ má už 1.6 diesel, bál jsem se různých ekokurvítek, ale už jsem se přehoupl přes 100tkm a jediné co řeším, je občas výměna nějaké žárovky. Pro mě ideál auto.
Naopak Rendly - měl jsem dva Megany, motor 1.5dCI - naprostá katastrofa, na tom autě se podělalo co mohlo, nespočítám, kolikrát jsem stál naštvaný na škarpě a volal zákazníkovi, že prostě nepřijedu a sháněl odtah. Za sebe říkám, cokoliv, jen ne Renaulta
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.