Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kam napojit USB

Od: tomisekxxx odpovědí: 11 změna:
Ahoj v autě si dodelavam USB na nabíjení telefonu protože zapalovac potřebuji na jiné věci ale nevim kam napojit + u pojistek nemám žádné místo volné kam bych to mohl dat.Je to Golf 4 2002

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Zrovna včera jsem řešil to samé :)

Chtěl jsem to také původně připojit na zapalovač který je stále pod proudem, ale nakonec jsem se rozhodl připojit to na výstup z rádia na ovládání elektrické antény.

Takže usb nabíječka pojede jen při zapnutém rádiu a nemusím přidávat extra vypínač ani pojistku.

tomisekxxx
hodnocení

joo to zkusím děkuji moc konečně výborná rada :))

mnd®
hodnocení

0x

Není lepší koupit něco takovéhoto podobného kasa.cz/...?

Kam napojit USB
fugass*
Lze takto, ale je to velké a dělají se menší. Maji 2xUSB a jeden 12v zapalovač. Nebo toto:
kompaktservis.com/...
To vyřeší chybějící místo pro pojistku a nabízí další připojení pro další zařízení.
tomisek
hodnocení

Takovou obludu fakt ne to si stím radši pohraju aby to vypadalo
mnd®

Nemyslel jsem zrovna tuto obludu ( tu bych si nekoupil ani já ).Psal jsem ,,takovéhoto podobného,,. Takových výrobků je spousta a dají se sehnat i docela hezké. Ale myslím,že je to pořád lepší vytáhnout kabel ze zásuvky zapalovače po zaparkování od nějaké takovéhle krabičky ( výrobců/typů je spousta ) jak se hrabat v elektrice auta a pak za oknem bytu koukat jak mi auto plápolá plamenem,že jsem něco špatně zapojil.Ale to je můj názor.I tyto hotové se dají zabudovat např. do palubovky/,tunelu aby to nerušilo interiér auta a vypadalo normálně.

moto*
hodnocení

0x

Napojil bych na přívodní dráty zásuvky zapalovače. Chápu to tak, že již usb zásuvku s měníčem máte a potřebujete k ni jen dostat těch 12V z instalce auta. Přijde mi logické to mít na jedné pojistce pro zapalovač.

tomisekxxx
hodnocení

To jsem chtěl ale do zapalovace mi jde stále přou i při vypnutým klicku takže to asi ne nevim proč to tak je ale

rv*
hodnocení

0x

Používám toto. Silné kabely a zásuvky si nepřekážejí. Strčím do toho každou nabíječku. A hlavně ji mohu vyndat, protože řada z nich ruší rádio.

aliexpress.com/...

aliexpress

Trochu drahé, humpolácké. Nabízejí lepší za 75 Kč

aliexpress.com/...

prazskejpepik*
hodnocení

0x

mám to vytažené z origo na palubce dál tunelem kolem řadičky a tam zabudovanou druhou z boku směrem ke spolujezdcei u nohou. nikdy ale nepoužívám obě dvě najednou. udělal jsem si jí tam kvůli tomu, že je tam pro mě na lepším místě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]