Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,dneska jsem si všim prasklinky na předním skle,je velká asi 2 cm a je až nahoře na levé straně skla,někde jsem se dočetl,že existují nato nějaké sady na spravení,máte stím nějaké zkuššnosti?něbo to nechat opravit v servisu?a jakou dyžtak značku té sady na opravu.Moc děkuju.
Sady existují, ale praktickou zkušenost nemám. Ač přípravek na opravu čelního skla v práci prodáváme, necháváme poškozená skla na služebních vozech měnit na pojistku, což je trochu vypovídající. Ne každá vada se totiž dá nebo smí opravovat. Citace z odkazu: Nedoporučuje se na opravy závažnějších - hvězdicovitých - poškozenínebo dlouhých trhlin.
Odkaz na přípravel Loctite zde.
pro totak ... svěřil jsem odborníkům, (cena cca do 1 tis. Kč), výsledek stejný (prasklina se dál nešíří, kráter po kamínku zalitý dokonale, pavoučí nohy jsou viditelné - rozměr cca 13 mm , na STK bylo řečeno, že do cca 15-17 mm ( nepamatuji přesně) se neřeší. Prasklina je v horní části stíraného pole. Závada není zapsána v protokolu, snad při příští prohlídce na stk opět projde - pokud se nezmění podmínky, nebo názor technika. Některé firmy opravu skla v zorném poli odmítaly ( nabídka oprav - na webu), jiné nabízely "certifikát" , který má údajně vyloučit problém při prohlídce na STK ( "certifikát jsem neměl, nikdo ode mne žádný doklad o opravě nežádal).
...výsledek opravy mne nemile překvapil, naivně jsem věřil tomu, co firmy uváděly v nabídce ( něco ve smyslu : - optické vlastnosti skla se po opravě nemění, poškození pak není okem patrné. Opak je pravdou ).
Má tu někdo jako fyzická osoba zkušenost s výměnou čelního skla na havarijku?
Zajímá mě: zda mi kvůli tomu pak nezvednou pojistku? Mám 5k spoluúčast, ta se asi na skla nevztahuje ne? Děkuju.
To je domluva s pojišťovnou uplně oničem, pořádně tam nic nevysvětlí, až budu mít čas, tak tam vlítnu. Mám čelní sklo i ostatní skla na 7k, ale v rámci havarijky mám 5k spoluúčast, tak právě nevím, jestli se to vztahuje na tohle nebo ne. Pojistku mám na otce, jinak bych platil děsný baťoh, tak bych nerad, aby mu zvedli pojistku.
Pokud nemáte extra připojištění čelního skla (všech skel) v rámci povinného ručení, tak přes havarijko Vás to bude stát Vámi uvedenou spoluúčast. Ohledně bonusu záleží na pojistných podmínkách, ale zpravidla se bonus v tomto případě nemění.
Osobně mám připojištění skel v limitu 5000kč k PR. Pokud měním u dané firmy co má smlouvu s pojištovnou ,neplatím SÚ.Zatím měněno 2x a jednou doplatek nad 5000kč činil (nepamatuji přesně) nějakých 300kč. podruhé nic.Servisák přijel před panelák - nafotil,vyndal prasklé sklo,vlepil nové,nafotil a po podpisu zakázky odejel za cca2 hodiny na jinou zakázku.
Mám cca 10 let na čelním skle přímo v zorném poli řidiče důlek po kamínku asi 1cm², nikdy nebyl na TP problém. Říkali, že do 2cm² je to OK. Nevím ale jak s prasklinkami. Když se mi to stalo, chtěl jsem to nechat zalepit v servisu, ale řekli mi, že to nezateká do vrstev, takže je to neopravitelné - nic jsem za ten pokus neplatil.
opravy čelního skla se standardně provádí, pokud sklo není staré nebo nějak více poškozené... ovšem oprava musí být provedena "mimo výhled řidiče" nebo jak to říkal servis... Pokud by měla být oprava provedena v polovině řidiče, mění tok světla a může být nebezpečná...
Měl jsem ďolík před očima - standardně by se to prý mohlo vyleštit tou sadou, ale jelikož je to přímo naproti očí řidiče, nesmí to opravovat a muselo se vyměnit celé čelní sklo... Bylo mi to jedno, měl jsem to pojištěné bez spoluúčasti.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.