Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zakázkový list

Od: ladislav* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám prosím dotaz. Prováděl jsem práci na vozidle, zákazníkovi jsem vystavil zakázkový list. Lze toto považovat jako smlouvu o dílo? Smlouvu o dílo jsme spolu nesepisovali. Nebo je automaticky za smlouvu o dílo považován? Děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krtek6*
hodnocení

0x

pokud Vám auto předal, vy opravil a on následně zaplatil tak jste nemuseli podepisovat nic. Tím, že to zaplatil byla naplněna podstata smlouvy/objednávky..

prazskejpepik*
hodnocení

0x

to už jsem dlouho neviděl, zakázkový list.

u kámoše "ukaž, co s tím máš, nech to na dvoře v rohu, zítra na to mrknu" :-D

po týdnu " akorát to dělám, je to všechno v p..." :-D

po dalším týdnu " přijď si pro tu mr..." :-D

Pokud je to kámoš tak půl bidy. Ale normálně v servise bych byl pečlivý. Nejlíp sepsat problém který se bude řešit, predbezna cena. Hrozne me bavi jak někdo meni dily na aute jak na bezicim pase a zavada neodstranena. Za co pak mam jako platit? Vyřešil jsi problém? Ne.
krtek6*

Takových mechaniků je..já jezdil k jednomu..100x jsem mu říkal.."potřebuju opravit auto. Nejdřív zjistěte co s tím je, pak mi zavolejte, popište mi vadu řeknete mi cenu za kterou by ste mi to opravil a já vám řeknu zda to chci nebo ne"...odpoledne mi volá, že auto je hotový a bude to stát xxx,- ..No už tam nejezdím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma zakázkový list

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]