Zdravím. Je to tedy BA07? Mám 1.8 tdci. Nemá pdf filtr, takže odpadá toto kurvítko. Při 210000 jsem měnil dvouhmotu jinak běžná údržba. Destičky, kotouče... Čepy, klouby, ramena...pořád dobrý. Podvozek super, v téhle třídě není lepší, to se dočtete všude. Žere od 5 do 6L. Diesel doporučuji na delší nájezdy, až se ozvou vstřiky, tak to bude za raketu. Auto má i pár much. Výměna palivového filtru není jednoduchá, musí se odvzušnit. V autě je plno místa, je vevnitř širší než Superb 2. Jinak mi vadí maličkosti. Ostřikovače nerozprašují, ale dělají souvislý proud, stačí vyměnit trysky. Pokud je auto mokré,tak při zvednutí víka kufru stéká čůrek vody do kufru, takže přiotevřít a pomalu zvedat. U kombi je to ok. Zkuste se přeptat na ford-mondeo.cz. Chlapi tam jsou dobrá banda a poradí.
pokud jde o MKIV, tak pěkný prostorný auto a odpovědi na otázku bych hledal spíš v recenzích, třeba na Sauto.cz. také jsem po něm koukal, ale v nabídce jsou skoro samé TDCI a já raději benzín. tam bych to viděl pětiválec 2,5 z Volva
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.