Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer,
Chci se zeptat nemáte někdo nějakou zkušenost jak vyčistit sedačky po psovi?Jsou v nich zapíchané takové ty štětinky,už vůbec nevim jak to dostat pryč.Nemáte někdo nějaký tip na nějaký přípravek nebo jak to odstranit?
Děkuji moc za rady.
než si ničit nervy a svůj vysavač, zajedu 2x do roka za borcem, co profesionálně vysaje, vyčistí, vypucuje - za 800,- je auto jako nový...
Zvlášť ty chlupy mazlíčků nebo vlasy žen - to je hrozný... doporučuji firmu s dobrým profi vysavačem
Dobrý den. Jak hluboko jsou ty štětinky v autosedačce zabodnuté? Já jsem odchlupovala pomocí izolepy..., když nepomohl vysavač. A psa vozívám na dece.
Asi nejlepší by byla firma, co se věnuje čištění interiérů, jak již psal kolega.
Ale hlavní věc je to, že každý koníček/sranda něco stojí.
Po kuřákovi vše smrdí, baby poškrábaj lak u kliky auta, miláčci pelichaj (bez ohledu na počet nohou) ap.
Člověk si musí zvolit míru tolerance, co je pro něj přijatelné a nebo si vybrat jinou cestu.
Psy naháči nebo kočky sfinx. Já raději luxuji po labradorovi. Černé chloupky nejsou tak vidět jako po dalmatinech.
Potahy nechci,jsou tam pěkný černý sedačky jen jsou na nich ty chlupy jinak jsou pěkný a neponičený a navíc chlupy jsou i v kufru místama,takže potahama bych si moc nepomoch.Stačilo by to vyčistit a sedačky jsou jak nový.Jak už sem psal zkusim kontaktovat nějakou firmu která se čištěním aut zabývá.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.